Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:59  |  18/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • CFA - Matriculació curs 2019-2020

  2 de setembre de 2019

  OBERT DE NOU EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ DEL CFA A PARTIR DEL DIA 3 DE SETEMBRE

  Després del primer període de matriculació durant el mes de juliol dels diferents graus, cursos i tallers que s'impartiran durant el curs 2019-2020 en el Centre de Formació d'Adults (CFA), a les instal·lacions de la G2M de Montmeló, el 3 de setembre s'obre de nou, fins al 9 de setembre la matriculació del CFA i de la UNED per tal d'exhaurir les darreres places.

 • Comença el curs a Montmeló amb un total de 1427 alumnes inscrits

  17 de setembre de 2018

  COMENÇA EL NOU CURS A MONTMELÓ AMB UN TOTAL DE 1427 ALUMNES INSCRITS

  Montmeló comptarà aquest any amb un total de 1427 alumnes entre els diferents centres escolars; La Fireta, Sant Jordi, Pau Casals, Institut i el Centre de Formació d'Adults. El dia 12 es va iniciar formalment el curs a primària i l'institut, mentre que batxillerat comença les classes divendres 14.

 • - Presentació del nou curs a la sala de la Concòrdia: Pere Rodríguez, Josep Martínez, M.Jesús Prieto i Ramon Juvé.

  14 de setembre de 2018

  MONTMELÓ DÓNA LA BENVINGUDA AL PROFESSORAT

  L'escola del segle XXI i els reptes de la transformació educativa, han estat els temes de la conferència de Josep Martínez durant la presentació del nou curs escolar 2018-2019 a la Sala de la Concòrdia el passat 7 de setembre. L'acte ha comptat també amb la presència de l'Inspector d'Educació dels Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, en Ramon Jové.

 • Agenda d'activitats setembre 2018

  30 d'agost de 2018

  TALLERS, CURSOS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, OMPLEN L'OFERTA DE SETEMBRE DELS DIFERENTS EQUIPAMENTS

  Les persones interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent Gran, La Torreta , l'Escola de Música, l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català, etc...
   
  L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'Escola Esportiva i les activitats dirigides per monitors professionals per als adults i la gent gran.

 • G2M Montmeló

  1 de maig de 2017

  PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ DE LA FIRETA, L'ESCOLA DE MÚSICA I EL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS

  Durant el mes de maig s'obre el període de preinscripció per al proper curs dels centres educatius no reglats de Montmeló: l'Escola Bressol La Fireta, l'Escola de Música i el Centre de Formació d'Adults

  La Fireta realitza les preinscripcions del 2 al 17 de maig i les sol·licituds s'hauran de presentar a l'OAC de l'Ajuntament.

 • Centre de Formació i Recurso G2M

  8 de setembre de 2016

  MATRÍCULA OBERTA AL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS FINS AL 14 DE SETEMBRE

  Durant el mes de setembre s'està realitzant la matrícula del nou curs 2016-2017 a l Centre de Formació d'Adults de la G2M, que ja va obrir el període de matrícula al juny, ha reobert del 5 al 14 de setembre la matriculació de les últimes places.

 • Centre de Formació i Recursos G2M

  29 d'octubre de 2015

  El Centre de Formació d’Adults de la G2M omple les seves aules amb més de dos-cents alumnes

  Un total de 202 alumnes assisteixen a les classes de les diferents ofertes formatives amb les que compta el Centre de Formació d’Adults de la G2M.

 • UNED

  15 de setembre de 2015

  La UNED Montmeló, obre el període de matriculació del nou curs 2015-2016

  La matriculació per el nou curs 2015-2016 d'accés directe a la UNED per majors de 25 anys i de 45 anys, ja està obert. La matrícula es realitza, com cada curs, al Centre de Formació d'Adults de Montmeló i el termini ésfins el 25 d'octubre

  La UNED és una universitat pública d'àmbit estatal i internacional. El seu model educatiu ofereix a l'estudiant la necessària orientació tutorial, l'assistència administrativa i el material didàctic específic amb la utilització de les noves tecnologies...

 • Centre de Formació d'Adults de Montmeló

  14 de setembre de 2015

  El Centre de Formació d'Adults perllonga fins al 18 de setembre el període de matriculació

  Encara queden algunes places per matricular-se als cursos de preparació per a les proves d'accés als cicles de formació professional de grau mitjà, així com a al curs d'accés a la universitat per a majors de 25 anys de la UNED i les proves lliures de graduat en secundària (GES).

  Les persones interessades en aquests cursos, tenen de termini fins divendres dia 18 de setembre, per a realitzar la matriculació en el Centre de Formació d'Adults de Montmeló.

 • Acte de benvinguda al col·lectiu de professors de Montmeló

  9 de setembre de 2015

  L'Ajuntament dóna la benvinguda al professorat que treballarà a Montmeló aquest proper curs

  La inspectora Rosa Borras, l'Alcalde Antoni Guil, i la regidora d'Educació M. Jesús Prieto, han donat la benvinguda, un any més, a tots els i els mestres, professors i professors que aquest curs 2015-2016 treballaran als centres educatius de nostres municipi. L'acte inaugural ha tingut lloc aquest dimecres 9 de setembre a les 12 hores a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló. A la presentació han assistit aproximadament una setantena de professionals de l'educació.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA