Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:44  |  18/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Curs de manipulació d'aliments

  23 de juliol de 2020

  Nou curs de manipulació d'aliments a la G2M

  El departament de promoció econòmica de l'Ajuntament de Montmeló torna a gestionar cursos de formació laboral, després d'un parèntesi on no s'ha dut a terme cap curs ni taller formatiu amb motiu de la crisi de la Covid-19. 

  El nou curs que es realitzarà és de manipulació d'aliments, tindrà una durada de tres hores i es portarà a terme dimecres 29 de juliol. El preu general és de 30 €, però el curs està subvencionat per a les persones apuntades en el Servei Local d'Ocupació...

 • Ple 26 de novembre de 2019

  8 d'abril de 2020

  PSC I ERC SIGNEN UN ACORD DE GOVERN A L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ

  Amb aquest acord, ERC obté la primera tinença d’alcaldia i portarà les àrees de promoció econòmica, comerç i turisme.

 • Entrega del xec solidari

  21 de gener de 2020

  LA UBCM RECULL 1.324 € PER A AFANOC, DINS LA CAMPANYA SOLIDÀRIA DE NADAL

  La campanya solidària de Nadal que va començar el 10 de desembre, ha finalitzat aquest passat cap de setmana amb una festa amb activitats infantils, amb el sorteig dels vals guanyadors i amb l'entrega del Xec solidari dels 70 establiments participants en la campanya.

 • Atur a Montmeló - Desembre 2008-2019

  15 de gener de 2020

  L'ATUR BAIXA AL DESEMBRE PERÒ NO EN EL CONJUNT DE L'ANY

  Tot i registrar un descens en el mes de desembre, la xifra d'atur amb què es tanca l'any 2019 a Montmeló ha empitjorat respecte a la que va tancar l'any 2018.
   
  Així, les persones sense feina a 31 de desembre de 2019 a Montmeló eren 446, mentre que un any abans, el 2018, eren 430. Les taxes corresponents a aquests anys són del 10,37% i del 10,02%, respectivament. Malgrat tot, el mes de desembre de 2019 és el segon millor mes dels darrers dotze anys, per darrere de 2018.

 • Fanalets LED

  31 de desembre de 2019

  ACTIVITATS PER A PREPARAR L'ARRIBADA DELS REIS

  Després del parèntesi de la festa de cap d'any, el dissabte 4 de gener tornen les activitats nadalenques, en aquesta ocasió, com a preludi de la festivitat de Reis.

  A partir de les 11 del matí, la plaça de la Vila es tornarà a omplir de parades d'articles de segona mà. Després de l'èxit de participació de la primera Fira, s'ha organitzat una segona Fira d'articles de col·leccionisme i de segona mà. Les parades seran a càrrec de particulars que vulguin vendre articles propis.

 • Atur a Montmeló de gener a setembre de 2019

  19 d'octubre de 2019

  L'ATUR CREIX A MONTMELÓ DURANT EL TERCER TRIMESTRE

  L'increment de l'atur al mes de setembre, respecte al mes d'agost ha fet que el nombre de persones aturades a Montmeló, en finalitzar el tercer trimestre, sigui de 458, el que significa un increment del 3,62% respecte a la xifra amb què es va tancar el primer mes de l'any, quan les persones aturades eren 442. La taxa d'atur se situa així en el 10,61%, per sota de la taxa del Baix Vallès i del Vallès Oriental.

 • Ofimàtica i Internet per a la recerca de feina

  1 d'octubre de 2019

  OFIMÀTICA I INTERNET PER A LA RECERCA DE FEINA

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • Turisme Vallès

  27 de setembre de 2019

  EL SECTOR TURÍSTIC POSA EN VALOR EL COMERÇ EN UNA NOVA PROPOSTA DE GUIA

  EL SECTOR TURÍSTIC POSA EN VALOR EL COMERÇ EN UNA NOVA PROPOSTA DE GUIA
   
  Una trentena de persones relacionades amb el comerç i el turisme de la comarca van assistir ahir a la presentació del catàleg  “50 propostes de turisme de compres” que es va celebrar a l’Espai Can Rius de Caldes de Montbui.

 • Curs de carretons elevadors

  19 de setembre de 2019

  CURS DE CARRETONS ELEVADORS SUBVENCIONAT PER L'AJUNTAMENT

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • Servei Local d'Ocupació

  22 de juliol de 2019

  CONVOCATÒRIA DE VUIT LLOCS DE TREBALL A L'AJUNTAMENT

  L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria per a cobrir diverses places, reservada per a persones a l'atur, en el marc del Pla d'Ocupació 2019. Són 8 places, amb contractes de 3 mesos de durada, prorrogables, a jornada completa, a partir de l'octubre. Imprescindible estar inscrit com a aturat.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA