Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

04:09  |  20/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Cantata infantil de fi de curs 2018-2019 de l'Escola Municipal de Música

  16 de juny de 2019

  CONCERTS DE FI DE CURS DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

  Dissabte 15 de juny, l’Escola de Música ha volgut donar la benvinguda a l’estiu amb un concert refrescant. El tema triat ha estat els oceans, i és que l’escola ha aprofitat que s’acosten les vacances d’estiu per transmetre un missatge ecologista per la seva defensa i protecció.

 • Ple ordinari del 30 d'octubre de 2018

  17 de novembre de 2018

  RESUM DEL PLE ORDINARI DEL 30 D'OCTUBRE

  El primer punt debatut durant la sessió ordinària del Ple del 30 d'octubre, va ser el de les Ordenances Fiscals de 2019, que presentaven un increment del 2%, inferior al 2,2% que marca l'IPC interanual de setembre. Les ordenances fiscals van ser aprovades amb els vots favorables del PSC, l'abstenció d'Esquerra i el vot contrari d'Iniciativa.

 • Comença el curs a Montmeló amb un total de 1427 alumnes inscrits

  17 de setembre de 2018

  COMENÇA EL NOU CURS A MONTMELÓ AMB UN TOTAL DE 1427 ALUMNES INSCRITS

  Montmeló comptarà aquest any amb un total de 1427 alumnes entre els diferents centres escolars; La Fireta, Sant Jordi, Pau Casals, Institut i el Centre de Formació d'Adults. El dia 12 es va iniciar formalment el curs a primària i l'institut, mentre que batxillerat comença les classes divendres 14.

 • - Presentació del nou curs a la sala de la Concòrdia: Pere Rodríguez, Josep Martínez, M.Jesús Prieto i Ramon Juvé.

  14 de setembre de 2018

  MONTMELÓ DÓNA LA BENVINGUDA AL PROFESSORAT

  L'escola del segle XXI i els reptes de la transformació educativa, han estat els temes de la conferència de Josep Martínez durant la presentació del nou curs escolar 2018-2019 a la Sala de la Concòrdia el passat 7 de setembre. L'acte ha comptat també amb la presència de l'Inspector d'Educació dels Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, en Ramon Jové.

 • Agenda d'activitats setembre 2018

  30 d'agost de 2018

  TALLERS, CURSOS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, OMPLEN L'OFERTA DE SETEMBRE DELS DIFERENTS EQUIPAMENTS

  Les persones interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent Gran, La Torreta , l'Escola de Música, l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català, etc...
   
  L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'Escola Esportiva i les activitats dirigides per monitors professionals per als adults i la gent gran.

 • Escola Municipal de Música - Concert 30 aniversari

  17 de juliol de 2017

  L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE MONTMELÓ CELEBRA 30 ANYS DE VIDA

  El passat dia 18 de juny, l’Escola de Música va celebrar el seu 30è aniversari amb un gran acte de cloenda inspirat en la dècada dels 80.

 • G2M Montmeló

  1 de maig de 2017

  PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ DE LA FIRETA, L'ESCOLA DE MÚSICA I EL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS

  Durant el mes de maig s'obre el període de preinscripció per al proper curs dels centres educatius no reglats de Montmeló: l'Escola Bressol La Fireta, l'Escola de Música i el Centre de Formació d'Adults

  La Fireta realitza les preinscripcions del 2 al 17 de maig i les sol·licituds s'hauran de presentar a l'OAC de l'Ajuntament.

 • Santa Cecília. 30 Aniversari Escola Municipal de Música

  15 de novembre de 2016

  L'ESCOLA DE MÚSICA CELEBRA 30 ANYS

  Dissabte 19 de novembre s'inicien els actes de celebració del 30è aniversari de l'Escola de Música.
   
  Coincidint amb la celebració del dia de la Patrona de la Música, Santa Cecília, a les 10.30 h del matí a la plaça de la Quintana es durà a terme un taller de decoració de la façana de l'escola, a les 12.30 h es donarà inici al cercavila musical que recorrerà els carrers Diputació, plaça de la Vila, Major i novament Quintana. Alumnes i professors desfilaran amb els seus respectius...

 • Sensibilització musical per a infants de 3 anys

  8 de novembre de 2016

  NOU GRUP DE SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A 3 ANYS A L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

  Mitjançant una didàctica adequada a l'edat, basada en la vivència i l'experiència directa, el professorat de l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM), vol facilitar l'expressió musical natural dels nens i nenes de P3, despertant l'interès per la música i les possibilitats del món sonor.

 • Centre de Formació i Recurso G2M

  8 de setembre de 2016

  MATRÍCULA OBERTA AL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS FINS AL 14 DE SETEMBRE

  Durant el mes de setembre s'està realitzant la matrícula del nou curs 2016-2017 a l Centre de Formació d'Adults de la G2M, que ja va obrir el període de matrícula al juny, ha reobert del 5 al 14 de setembre la matriculació de les últimes places.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA