Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:14  |  20/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Anna Ballbona a la Biblioteca de Montmeló

  20 de gener de 2020

  LA PERIODISTA ANNA BALLBONA GUANYA EL PREMI LLIBRES ANAGRAMA DE NOVEL·LA

  El jurat ha destacat la mirada irònica de l'obra "No soc aquí" i l'ha definit com un "artefacte literari que funciona de manera perfecta i exacta"   L'obra No soc aquí de l'escriptora i periodista Anna Ballbona (Montmeló,1980) ha guanyat aquest dilluns el 5è Premi Llibres Anagrama de Novel·la. La protagonista de la novel·la, filla de pagesos, experimenta "l'estranyesa" cap a l'herència familiar i alhora l'acceptació dels seus orígens.

 • Abel Moreno Pradas, director del documental "Fugir de l'oblit"

  16 de gener de 2020

  ABEL MORENO, DIRECTOR DE "FUGIR DE L'OBLIT" PARTICIPA EN EL CINE-FÒRUM SOBRE EL SEU DOCUMENTAL

  Abel Moreno Pradas, director del documental "Fugir de l'oblit" que s'ha projectat aquest dijous 16 de gener, a les 18 hores, a la Sala de la Concòrdia, ha estat present en el cine-fòrum organitzat pel col·lectiu Montmeló X les pensions.

 • Vota i participa en l'elecció del millor esportista 2019

  16 de gener de 2020

  ÚLTIMS DIES PER A PARTICIPAR EN L'ELECCIÓ DEL MILLOR ESPORTISTA 2019

  el període de votacions per escollir el Millor Esportista 2019 de Montmeló es tancarà el proper dilluns 20 de gener.
  L'Ajuntament i el Consell Municipal de l'Esport han seleccionat els candidats en quatre les categories:
  Millor esportista menor d’edat Millor esportista major d’edat Millor equip menor d'edat Millor equip major d'edat  
  Tothom pot decidir de forma electrònica qui seran els millors esportistes i equips locals de 2019 de Montmeló.

 • Atur a Montmeló - Desembre 2008-2019

  15 de gener de 2020

  L'ATUR BAIXA AL DESEMBRE PERÒ NO EN EL CONJUNT DE L'ANY

  Tot i registrar un descens en el mes de desembre, la xifra d'atur amb què es tanca l'any 2019 a Montmeló ha empitjorat respecte a la que va tancar l'any 2018.
   
  Així, les persones sense feina a 31 de desembre de 2019 a Montmeló eren 446, mentre que un any abans, el 2018, eren 430. Les taxes corresponents a aquests anys són del 10,37% i del 10,02%, respectivament. Malgrat tot, el mes de desembre de 2019 és el segon millor mes dels darrers dotze anys, per darrere de 2018.

 • Vidas enterradas

  14 de gener de 2020

  AQUEST DIUMENGE 19 ARRIBA A LA POLIVALENT ELS MONÒLEGS DE "VIDAS ENTERRADAS"

  L'obra teatral "Vidas Enterradas" recupera la memòria de les persones que van ser assassinades durant la Guerra Civil i la dictadura franquista, a través d'una sèrie de monòlegs que reconstrueixen el testimoni de sis protagonistes reals.

 • CEM 10

  13 de gener de 2020

  PRESENTACIÓ DEL BUTLLETÍ CEM10 A LA SALA DE LA CONCÒRDIA

  Com ja és habitual en els últims anys, El Centre d'Estudis de Montmeló presentarà la nova publicació del butlletí número 10. Durant la presentació, alguns membres de l'entitat explicaran el contingut dels articles de la revista.

  La nova publicació del Centre d'Estudis es realitzarà a la Concòrdia, divendres 17 de gener a les 19 hores. Els ponents de la taula seran els mateixos membres del Centre d'estudi de Montmeló que s'han encarregat d'escriure el contingut de la revista.

 • Punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics al sector nord

  12 de gener de 2020

  LA RECÀRREGA RÀPIDA DE VEHICLES ELÈCTRICS A MONTMELÓ ÉS GRATUÏTA EL PRIMER ANY PER A TOTHOM

  Des de la posada en marxa, el passat mes de novembre, del punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics del Sector Nord i el del Circuit de Catalunya han estat 38 persones i s'han realitzat un total de 82 recàrregues.

 • Història de la indumentària i la moda

  11 de gener de 2020

  L'INSTITUT ORGANITZA L'EXPOSICIÓ "LA MODA AL LLARG DELS SEGLES"

  L'alumnat de 4tB de l'INS Montmeló organitza l'exposició anomenada "La moda al llarg dels segles", ubicada al Museu de Montmeló del 14 al 17 de gener.

 • Renovació del DNI

  10 de gener de 2020

  NOVES DATES PER A LA RENOVACIÓ DEL DNI A MONTMELÓ

  Dimarts 28 de gener de 2020  es donarà número per al servei d'obtenció i/o renovació del DNI a l'Ajuntament de Montmeló. Les persones interessades hauran de demanar cita prèvia a l'OAC.
   
  El Servei d'Obtenció o Renovació del DNIe és una prestació que ofereix la Policia Nacional a diferents poblacions. Els veïns i veïnes de Montmeló disposen de dues possibilitats per a l’obtenció i/o renovació del DNIe.

 • Consorci Besòs Tordera

  9 de gener de 2020

  SEGUEIX EN MARXA EL "PLA DE XOC PER AL SEGUIMENT DE L'IMPACTE AMBIENTAL AL BESÒS" UN MES DESPRÉS DE L'INCENDI D'UNA EMPRESA A MONTORNÈS

  Aquesta mateixa setmana s’està duent a terme la segona campanya de mostreig i els primers resultats de la campanya de desembre ja mostren una evolució favorable. L’EDAR Montornès està funcionant amb total normalitat i a ple rendiment
   
  Consorci Besòs Tordera- Un mes després de l’incendi de la fàbrica de gestió i tractament de dissolvents a Montornès del Vallès, que recordem va tenir lloc l’11 de desembre de 2019, es continua treballant i desenvolupant el Pla de xoc per al seguiment...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA