Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:16  |  22/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Tall del trànsit per obres

  21 de juny de 2021

  Restablert el trànsit de vehicles en el carrer Primer de Maig avui dilluns 21 de juny.

  Al llarg del dia d'avui, es duran a terme les obres de pintura del carrer Primer de Maig que ha estat asfaltat al llarg d'aquest cap de setmana. Mentre es duguin a terme aquestes feines no es tallarà el trànsit, el personal encarregat de la feina anirà donant pas alternaiu. 
   
  Les parades de bus de la línia Montmeló – Granollers de l’estació ja tornen a funcionar amb normalitat i es restableix el recorregut dels autobusos d'aquesta línia.

 • Prepara't per la Festa Major amb barret i mocador

  17 de juny de 2021

  Prepara't per la Festa Major amb barret i mocador

  Torna la Festa Major i volem tornar a veure els mocadors als vostres balcons. A més, com que aquest any fem moltes activitats a diferents llocs, hem fet un barret de Festa Major perquè pugueu passejar protegits del sol d’una activitat a l’altre!

  Trobareu el mocador de la Festa Major 2021 (2 €), el mocador d’altres anys (1 €) i el barret de palla de la Festa Major 2021 (3 €) a:
   
  El Rebost de la Rosa C. Major, 20 Hostal Serra C. Major, 1 Forn i Pastisseria Farriol C. Major,...

 • Revetlla de Sant Joan segura

  17 de juny de 2021

  Revetlla de Sant Joan segura. Encesa de la foguera

  A Montmeló no hem volgut deixar de celebrar la Nit de Sant Joan i amb la col·laboració de la colla de Diables de Montmeló i d'Òmnium Cultural de Montmeló, encendrem la Foguera a la plaça de l’Estació Jove a les 21 hores. Tenint en compte les mesures Covid establertes l'aforament serà limitat i les persones assistents estaran assegudes respectant la distància de seguretat. 
   
  Fem un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant...

 • Programa de Festa Major de Montmeló 2021

  17 de juny de 2021

  Del 24 al 27 de juny, Montmeló som bombolla! Arriba la Festa Major 2021!

  Amb més ganes que mai, arriba l’esperada Festa Major de Montmeló, que enguany se celebrarà del 24 al 27 de juny.  Després d’una edició anterior reduïda (que no menys original i engrescadora) i davant la situació de millora de la pandèmia per COVID-19, que poc a poc ens permet recuperar la festa i la gresca, l’Ajuntament de Montmeló ha treballat enguany per a organitzar una Festa Major adaptada a les mesures de prevenció i contenció vigents en tot moment però que s’acosta al que...

 • Montmeló diu PROU a la violència masclista

  16 de juny de 2021

  Montmeló diu PROU a la violència masclista

  Davant el terrible succés de les nenes a Tenerife i que no ha estat l'únic en les últimes hores amb el mateix denominador comú: la violència masclista, la ciutadania de Montmeló s'ha concentrat davant l'Ajuntament per dir PROU a la violència masclista.

 • Piscines 2021

  16 de juny de 2021

  En marxa la nova temporada de piscines

  Tot a punt per a la nova temporada de piscines que comença dilluns 21 de juny. Les instal·lacions s'han adaptat de nou a les mesures de seguretat Covid actuals. 
   
  Les piscines municipals obriran del 21 de juny al 29 d’agost, per tal d’oferir oportunitats de lleure a l’aire lliure i per gaudir de l’aigua en els mesos de més calor.  Enguany, a causa de la situació derivada del covid-19, les instal·lacions obriran de nou amb mesures extraordinàries de funcionament, control d’aforament...

 • Montmeló dona sang

  15 de juny de 2021

  Nova campanya de donació de sang, dimarts 22 de juny

  El 22 de juny, Montmeló rebrà els donants a la Sala Polivalent. La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies.

 • Dia Mundial Maltractament Gent Gran

  15 de juny de 2021

  Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i el Maltractament envers les Persones Grans

  El 19 de desembre de 2011, les Nacions Unides van reconèixer l'abús i el maltractament envers les persones grans com un problema social mundial que afecta la salut i els drets humans de milions de persones i una qüestió que mereix l'atenció de la comunitat internacional.

 • Escola esportiva

  15 de juny de 2021

  Informació sobre el curs 2021-2022 d'Escola Esportiva

  L’Escola Esportiva comptarà amb nombrosos grups i horaris a partir de la 16:45 hores de dilluns a dijous. Les activitats de l'Escola Esportiva començaran l'4 o el 5 d'octubre, segons el grup. Les inscripcions es realitzaran fins el 12 de setembre per antics alumnes, i del 13 al 19 per a nous alumnes.

 • Canal WhatsApp Automatitzat

  14 de juny de 2021

  Nou canal de WhatsApp, guarda el número 677 102 452 i envia un missatge amb la paraula “Hola”

  A través d’aquest número la ciutadania pot comunicar-se amb l'Ajuntament així com informar d’incidències, consultar les notícies municipals, l’agenda d’activitats, les farmàcies de guàrdia i les adreces i telèfons municipals.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA