Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

17:44  |  19/10/2020

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Voluntaris de proteccio civil recollint les mascaretes per a la gent gran

  19 d'octubre de 2020

  Activitats i mascareta durant la Setmana de la Gent Gran 2020

  Del 17 al 24 d’octubre Montmelo celebra la Setmana de la Gent Gran amb un seguit d'activitats i tallers per sensibilitzar tothom de la importància de l’envelliment actiu i la vida saludable per a la gent gran.

 • Usuari Gràfic d'atur a Montmeló

  18 d'octubre de 2020

  El creixement de l’atur a Montmeló es frena al setembre

  El mes de setembre va tancar amb una tendència a la baixa en la xifra de persones aturades a Montmeló,  tot i que la diferència respecte al tancament del mes de març, quan es portaven 17 dies d’Estat d’alarma, és d’un increment de l’11,65%, amb cinquanta-cinc persones més en situació d’atur.

 • El conseller Ramon Tremosa

  17 d'octubre de 2020

  El conseller Ramon Tremosa és nomenat president del Circuit de Barcelona-Catalunya

  El Consell d’Administració de Circuits de Catalunya, S.L ho ha aprovat aquesta tarda sota proposta del Govern de la Generalitat de Catalunya.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya- Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha estat nomenat aquesta tarda president del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 • Cucurny

  16 d'octubre de 2020

  Les activitats de les Jornades Europees de Patrimoni al voltant de l'antiga fàbrica Cucurny s'ajornen fins a nova data

  La celebració de les Jornades Europees de Patrimoni, organitzades des del Museu i l’Arxiu Municipal per donar a conèixer el que va suposar la instal·lació de la fàbrica Cucurny pel municipi previstes per dissabte 17 d'octubre, s'ajornen.

 • Noves mesures per la contenció de la Covid-19 a Montmeló

  16 d'octubre de 2020

  Resum de les noves mesures per la contenció de la Covid-19 a Montmeló

  Es prohibeixen les trobades i reunions de més de 6 persones
  Excepte: activitat laboral, activitats de culte, actes religiosos, cerimònies civils, transport públic, activitats docents, activitats de lleure infantil i juvenil i les activitats d’intervenció socioeducativa.No afecta a les activitats esportives ni a les activitats culturals. 
  Comerç
  Es redueix al 30% l’aforament total permès, tret dels establiments minoristes d’alimentació, begudes, productes higiènics, farmàcies, ortopèdies...

 • Cementiri Municipal de Montmeló

  15 d'octubre de 2020

  Restriccions durant la celebració de la Castanyada i Tots Sants

  En el conjunt de les activitats associades a la celebració de Tots Sants es produeixen situacions amb aglomeracions de persones que no permeten garantir les distàncies interpersonals entre persones no convivents ni les adequades mesures higièniques, de manera que es genera un alt risc de contagis.

 • Noves mesures per aturar l’increment de casos de COVID-19 a Catalunya

  15 d'octubre de 2020

  Noves mesures per aturar l’increment de casos de la Covid-19 a Catalunya

  La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.
    
  Aquestes mesures entraran en vigor en la data de la publicació al DOGC.
  Podeu consultar-les a canalsalut.gencat.cat  

 • Aparcament al parc del Sant Crist

  14 d'octubre de 2020

  Obres de condicionament d’un nou aparcament al parc del Sant Crist

  Els operaris ja han iniciat els treballs per adequar aquest espai que acollirà un aparcament de vehicles a la zona de Sant Crist de Montmeló.
   
  Els primers treballs consisteixen en la creació d’una nova vorera, després es realitzen els treballs de col·locació del bordó perimetral, l’enllumenat i per últim l’anivellament del terreny amb l’aportació de graves. Les obres tenen un termini de dos mesos i les executa la brigada municipal.

 • Campanya de vacunació de la grip 2020

  14 d'octubre de 2020

  Es posa en marxa la campanya de vacunació de la grip

  Es prioritzen els col·lectius de risc com la gent gran, les persones amb malalties cròniques i les dones embarassades.
   
  Aquesta setmana es posa en marxa la campanya de vacunació de la grip amb la voluntat de protegir les persones especialment vulnerables. Aquest any, degut a l’actual situació sanitària derivada de la COVID-19, es considera més important que mai que aquests col·lectius puguin accedir a la vacuna per evitar les complicacions que comporta la malaltia.

 • Campionat d'Escacs de Catalunya

  13 d'octubre de 2020

  Sergi López i Jordi Sarrate, campions d'Escacs de Catalunya sub-18

  El Club d'Escacs Montmeló, amb Sergi López i Jordi Sarrate es van proclamar campions de Catalunya d'Edats per Equips en la categoria sub-18.
   
  Juntament amb la jugadora de Cerdanyola del Vallès, Neri Ruíz, han format un equip mixt que ha arrasat literalment sense perdre cap encontre i assolint 11 punts dels 12 possibles molt lluny del segon i tercer classificat.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA