Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:24  |  18/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Participació

 

L’Ajuntament de Montmeló, com a canal directe de participació ciutadana en els assumptes públics, reconeix i garanteix el dret de participació de tots els veïns i ho regula en el títol cinquè del Reglament Orgànic Municipal.

 


Amb la voluntat de prestar un bon servei a la ciutadania, posem al vostre abast eines de participació per conèixer la vostra opinió. Feu-nos arribar els vostres suggeriments i comentaris a la gestió municipal.

 

 

Notícies

 • Consell de Poble de Montmeló

  15.02.2018

  PRIMER PLENARI DEL CONSELL DE POBLE, DIJOUS 22 DE FEBRER

  Dijous 22 de febrer a les 19 hores al Centre de Formació i Recursos G2M se celebrarà el primer plenari del Consell de Poble.
   
  El Consell de Poble es planteja com l'espai de coordinació de tots els actors socials i econòmics del poble i, per tant, es constitueix amb la finalitat de facilitar, fomentar i permetre la participació estable de tots els sectors socials.

 • Jornada de formació per a entitats. Taller d'elaboració de projectes

  14.02.2018

  SEGON TALLER FORMATIU PER A ENTITATS

  Aquest 2018, des de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, s'ha programat una sèrie d'accions formatives per tal d'ajudar a les entitats locals en diferents àmbits de la gestió i dotar-les de les eines bàsiques perquè puguin assolir...

 • Horts de Cal Quico

  14.02.2018

  CONVOCATÒRIA PER A PARTICIPAR EN L'ADJUDICACIÓ D'UNA PARCEL·LA DELS HORTS DEL RAIGUER I DE CAL QUICO

  Des de l'1 i fins al 28 de febrer, l'Ajuntament de Montmeló obre la convocatòria per a l'adjudicació de parcel·les a la zona d'horts municipals del Raiguer i de Cal Quico.

Tràmits

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA