Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:04  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

ICV - Tenim molt en comú (Crònica 7)

22/12/2017

Les eleccions del 21D es produiran en un clima d’excepcionalitat, per haver estat convocades a través de l’article 155, amb l’autogovern intervingut, amb candidats a la presó o a Brusel·les, i per ser conseqüència d’una Declaració Unilateral d’Independència sense cap validesa legal. I sobretot, per ser aquestes eleccions l’esperança d’iniciar un nou temps a Catalunya, que acabi amb la política frontista dels unilateralismes que no van enlloc, i de la repressió i l’immobilisme que no tenen futur. L’esperança de reconstruir la cohesió social i iniciar la recuperació econòmica.

 

En aquest marc, Catalunya en Comú Podem apostem perquè les grans majories socials estableixin acords de país, amb nous calendaris realistes, amb l’horitzó d’un referèndum acordat, efectiu i amb reconeixement, i amb la voluntat d’impulsar una agenda política des de baix, que fomenti la participació real de la gent.

 

D’altra banda, és imprescindible tornar a situar les propostes socials, laborals, ambientals i feministes al centre del debat polític i de l’acció parlamentària. Cal, urgentment, tornar a parlar d’allò que preocupa el dia a dia dels montmelonins i les montmelonines, pel que fa a polítiques contra la precarietat, d’habitatge, de salut, d’educació pública, de mobilitat, d’universitats, d’energia...

 

Seguirem impulsant polítiques d’empoderament de la ciutadania i de sobirania respecte els grans poders financers, combatent la pobresa energètica amb molts més recursos. Invertint en la millora dels barris més oblidats, garantint l’accés a l’habitatge i regulant el preu dels lloguers, exigint el desplegament de la Renta Garantida de Ciutadania...

 

Defensarem les nostres escoles públiques de qualsevol atac, tant dels qui vulguin destruir el model d’immersió, com dels qui vulguin seguir retallant-ne recursos, i situarem la prioritat en reduir ràtios a les aules i millorar les condicions i recursos del sistema públic, des del 0-3 fins la universitat. Seguirem defensant la sanitat pública, proposant una mobilitat diferent que prioritzi el transport públic i les persones, reclamant que la cultura sigui accessible per a totes, que els joves no hagin de marxar del país per buscar un futur digne, i tantes altres batalles.

 

EL 21D, a la gent comuna de Montmeló, les treballadores i treballadors, ens toca decidir. Decidirem diàleg per sortir del bucle dels que només parlen a la meitat del país i no escolten a l’altra meitat. Decidirem construcció de majories àmplies, i tornar a fer política per defensar els nostres drets i els nostres interessos. Decidirem govern d’esquerres a favor de la majoria: les treballadores i els treballadors.

 

Catalunya en Comú Podem, perque tenim molt en comú.Data de modificació: 27/03/2019 10:54:59