Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:56  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

PSC - Un nou temps per a Catalunya (Crònica 7)

22/12/2017

Durant els últims anys hem escrit articles en aquest mateix espai on advertíem de la necessitat de dialogar, negociar i pactar per trobar solucions efectives a la situació de Catalunya. Tan irreals i frustrants són les propostes que ignoren el marc normatiu que ens és comú a tots i totes i que ens ha garantit l’autogovern i el règim de drets i llibertats durant més de 30 anys, com la negació del fet que existeix un problema d’encaix de Catalunya en Espanya que requereix d’arribar a nous acords. 

 

Ni unilateralitat i il·legalitat, ni ignorància de la necessitat ens portaran enlloc. 

La via unilateral i il·legal dels independentistes ha significat una trencadissa monumental per a les institucions catalanes i per al teixit econòmic i empresarial del país, fins al punt que en aquesta campanya neguen que defensin la unilateralitat. 

 

Catalunya necessita sortir de la paràlisi política, administrativa i institucional que viu des de fa més de 5 anys. Els Ajuntaments no podem continuar depenent d’un govern de l’Estat en mans del partit més conservador i retrograd de la democràcia, però tampoc podem continuar esperant que la Generalitat es preocupi de la sanitat, de l’educació i de les infraestructures, que són competències cedides i que podria exercir. No podem seguir patint retallades en els serveis als ciutadans i obtenir com a única justificació que tot és culpa de Madrid.

 

Els socialistes parlem des de l’experiència de govern, també a la Generalitat. Quan el govern de Montilla va deixar la Generalitat invertia 1.100 milions d’euros més en sanitat del què invertia el govern de Puigdemont abans de ser destituït. 

 

Aquestes són les solucions que proposem: les que afecten la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya i les que han de fer de la societat catalana una societat més justa, més igualitària i solidària i al mateix temps, més preparada, més dinàmica econòmicament, amb més ocupació i de millor qualitat. 

 

El 21 de Desembre, vota solucions, vota PSC.

 Data de modificació: 27/03/2019 10:51:19