Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:50  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

TORNA LA RÍTMICA AMB UNA NOVA FINAL COMARCAL

  • Competició de rítmica a Montmeló

    Competició de rítmica a Montmeló

6/4/2019

Si el passat mes de març es celebabra el quartTrofeu de rítmica Vila de Montmeló, aquest proper diumenge 14 d'abril, el pavelló de Montmeló tornarà a ser la seu escollida un any més per a realitzar la Final Comarcal del Vallès Oriental de Gimnàstica Rítmica.

 

Més de 100 competidores de les diferents modalitats de rítmica, passaran per la moqueta de la pista municipal amb l'objectiu de classificar-se per la final territorial. La matinal de rítmica començarà a les 10 hores. Les categories que disputen aquesta prova van des de prebenjamí fins a cadet.

 

El MAR (Montmeló Associació de Rítmica), que és el club organitzador, compta amb un bon nivell i està esperançat en poder classificar al major nombre de nenes per a la competició territorial. Els organitzadors esperen tenir una gran afluència de públic i desitgen que aquesta final comarcal sigui, com totes les anteriors edicions, l'aparador ideal per mostrar el progrés de les petites gimnastes de Montmeló.Data de modificació: 11/04/2019 19:25:14