Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:59  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

PLANTADA POPULAR I JOCS ESPORTIUS A LA ZONA DE LA RIERA DEL TENES, DAVANT ROGASA

  • Plantada popular i dia de l'activitat física

    Plantada popular i dia de l'activitat física

  • Tram de carrer afectat pel tall de circulació, dissabte 6 d'abril, de 9 a 14 h

    Tram de carrer afectat pel tall de circulació, dissabte 6 d'abril, de 9 a 14 h

4/4/2019

Aquest cap de setmana tindrà lloc la plantada popular que es realitza amb caràcter anual. Enguany es replantarà la nova zona de la confluència del Tenes amb el Besòs, al seu pas per Montmeló, just davant de l'empresa Rogasa.

Aprofitant que la primera setmana d'abril és la "Setmana de l'activitat Física", els departaments de medi ambient i esport han elaborat tot un seguit d'activitats a la zona de la riera del Tenes pel dissabte 6 d'abril a partir de les 10 hores. Mitja hora abans, a les 9,30 h , es realitzarà una breu caminada des de la plaça de la Vila fins a la zona de la llera del riu Tenes.

La jornada consistirà en una plantada d'arbres, arbustos i plantes autòctones. Podeu portar les vostres eines de jardineria per tal d'agilitzar l'activitat. Al llarg del matí es realitzaran una sèrie de tallers ambientals a càrrec de diferents associacions. El Grup d'Ornitologia del Tenes ajudarà a construir caixes-nius. El Grup d'Anellament Parus ensenyarà com es fan l'anellament d'ocells. I l'associació Meandre farà un taller de Nendo Dango, una curiosa tècnica oriental per germinar llavors dins d'una bola de fang.

A més dels tallers ambientals, s'habilitaran espai per realitzar diferents jocs esportius, com futbol, bàsquet i bàdminton, entre d'altres. La jornada finalitzarà amb una botifarrada popular per a totes les persones assistents, a càrrec de la Penya Blaugrana de Montmeló.

 

Amb motiu d'aquesta jornada, el tram del passeig del riu Besòs, entre el nou pont d'Adif i el pont de Mollet, es tallarà a la circulació de veicles, de de les 9 fins a les 14 hores.

Tot això si el temps no ho impedeix. En cas de pluja, l'activitat quedarà ajornada fins a la setmana següent. Es recomana inscripció prèvia a: mediambient@montmelo.cat o bé per telèfon 93 572 00 00Data de modificació: 04/04/2019 15:04:03