Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:25  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

ESPORT PER A TOTES LES EDATS I TOTS ELS NIVELLS A LA MITJA 2019

  • Mitja Montornès

    Mitja Montornès

17/3/2019

Una de les novetats de la Mitja d’aquest any són les noves categories pels atletes veterans.

 

Així, els atletes de més de 60 anys, que fins ara tots competien dins la mateixa categoria, ara es repartiran en tres categories: de 61 a 70, de 71 a 80 i més de 81 anys. És un reconeixement a la vàlua de la nostra gent gran i la seva fidelitat a l’atletisme i es anar un pas més enllà del que els reglaments federatius obliguen, creant dues noves categories per fer més visibles aquests participants i reconèixer el seu esforç.

 

Pels més petits i petites, dissabte dia 23 de març es tornarà a celebrar la Mini Solidària, amb 500 inscripcions màximes previstes. Els atletes nascuts l’any 2006 i posteriors competiran en diferents recorreguts pels carrers de Montornès, amb sortida i arribada a la Plaça Picasso.

 

El diumenge 24 de març, tenim 1000 inscripcions reservades per la Cursa dels 6km. de Montornès. La sortida és fa de forma conjunta amb la Mitja i totes dues curses comparteixen els 5 primers quilòmetres de cursa, moment en el que la Mitja continua cap a La Roca i els 6km. enfilen la recta de meta. La Cursa travessa els centres urbans de Montornès i Montmeló, amb part del recorregut per la carretera que uneix ambdues poblacions i rodejats de boscos. És un recorregut atractiu i assequible per aquells que volen iniciar-se al món de les curses en ruta, amb tots els ingredients i ambient d’una de les “grans”… i amb els mateix obsequis que la Mitja.

 

Pels més preparats, pels més agosarats, pels més ...corredors...tenim els 21,97 km de la Mitja. 2500 inscripcions màximes previstes, amb un temps màxim de dues hores i 40 minuts per acabar i amb un recorregut pensat per fer bones marques i per gaudir de una gran cursa de ruta.

 

Tothom pot trobar la seva prova, el seu repte, la seva diversió a les curses organitzades sota el paraigües de la Mitja Montornès.Data de modificació: 21/03/2019 18:58:39