Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:52  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

SEGONA XOCOLATADA SOLIDÀRIA “TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL”

  • 2a xocolotada solidària

    2a xocolotada solidària

17/2/2019

Les Ampes de Montmeló aconsegueixen 1.502 € que aniran destinats íntegrament al Centre d’investigació del càncer infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

 

Per segon any, les AMPES de Montmeló, s’han sumat a la iniciativa de la Xocolatada Solidària per a la investigació del Càncer Infantil. Divendres 15 de febrer a partir de les 16.30 h, la plaça de la Vila, sota el lema “Taca’t pel càncer infantil”, s’ha omplert de famílies que a més de berenar, s’han mogut seguint les indicacions de For Dance Center amb una classe zumba.

 

Més de 600 persones van passar , en un moment o altre per la Plaça de la Vila. Es van “despatxar” unes 250 racions de xocolata. Pel set de maquillatge que van muntar les alumnes i professores del CFGM de Bellesa i estètica de l'Institut Montmeló van passar un total de 100 infants. Es van vendre 100 racions de “roscos” , elaborats pel grup de “iaies”, i un total de 300 tiquets per al sorteig de lots alimentaris cedits per comerços de la UBCM.

 

Tota aquesta activitat suposa un total de 1502 €, que es destinaran a l’Hospital de Sant Joan de Déu, pel programa d’investigació del càncer infantil. Ara queden per recollir i comptabilitzar els donatius dipositats a les guardioles repartides per diversos comerços del poble gràcies a la col·laboració de la UBCM. El diners recollits i els 24 establiments col·laboradors demostren una vegada més el poder de mobilització de la ciutadania de Montmeló davant de causes solidàries.Data de modificació: 20/02/2019 09:27:03