Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:03  |  20/05/2019

Data i hora oficial

El temps

QUATRE PUNTS I DUES MOCIONS EN EL PLE ORDINARI DE NOVEMBRE

  • Ple ordinari del 27 de novembre de 2018

    Ple ordinari del 27 de novembre de 2018

16/12/2018

El passat dia 27 de novembre es va celebrar la darrera sessió ordinària del Ple municipal de l’Ajuntament de Montmeló, ja que la sessió que se celebrarà al desembre serà extraordinària.

 

En la sessió de novembre l’ordre del dia era curt i contemplava, a més de l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, dos punts que s’havien de sotmetre a votació, un donar compte i dues mocions.

 

L’acta de la sessió anterior i el punt en què es proposava l’aprovació de la sol·licitud de pròrroga del conveni per a 2019 entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’organisme autònom de la Residència Can Dotras, es van aprovar per unanimitat.

 

El punt en què es proposava la modificació de pressupost 3/2018 es va aprovar amb sis vots del PSC, cinc en contra del grup ICV-EUiA-E i l’abstenció d’ERC.

 

Les dues mocions van ser aprovades també per unanimitat. La primera d’elles, presentada per tots els grups polítics municipals, tractava del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere. La segona moció, presentada pel grup municipal del PSC, instava al Departament de Salut a reconèixer l’atenció primària com el veritable eix del sistema sanitari públic.Data de modificació: 20/12/2018 20:27:06