Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:37  |  20/03/2019

Data i hora oficial

El temps

OBERT AL TRÀNSIT RODAT L'AVINGUDA DE POMPEU FABRA

  • Tram obert de l'avinguda de Pompeu Fabra

    Tram obert de l'avinguda de Pompeu Fabra

  • Obres d'adequació del tram de Pompeu Fabra

    Obres d'adequació del tram de Pompeu Fabra

  • Obres d'adequació del tram de Pompeu Fabra

    Obres d'adequació del tram de Pompeu Fabra

6/9/2018

El trànsit rodat torna a passar pel centre urbà de Montmeló des de dijous 6 de setembre. El tram es va tancar el passat 23 de juliol.

 

Les obres d'adequació del tram de Pompeu Fabra han consistit en la col·locació d'un terra de llambordins en sec, continuant amb l'estètica del tram central de l'avinguda, a l'altura del carrer Major.

 

La zona d'estacionament en bateria de plaça Gran amb el carrer de l'Estació vella, romandrà encara tancada per tal d'habilitar-la com a zona de càrrega i descàrrega dels comerços més propers, especialment els establiments que han d'accedir-hi al carrer de Miquel Biada.

 

Per la seva banda, les obres de la primera fase d'integració de la llosa del soterrament segueixen segons la planificació prevista. Continua l'execució dels diferents espais segons la geometria projectada i ja es comencen a veure els primers volums que caracteritzarà la integració d'aquest cèntric espai.

 

Sobre la llosa es poden veure les feines d'impermeabilització de la plataforma i els accessos a l'equipament del Centre Juvenil, mentre que al carrer Miquel Biada podem veure com es perfila el nou espai que conformarà la urbanització de l'exterior del centre juvenil. En aquest sentit, durant el mes de juliol es van realitzar les feines d'enderroc de l'antiga casa del ferroviari, propietat d'Adif.Data de modificació: 14/09/2018 12:28:16