Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:14  |  26/09/2018

Data i hora oficial

El temps

UNA FORMULA STUDENT SPAIN DE RÈCORD ARRENCA AL CIRCUIT

  • Formula Student

    Formula Student

24/8/2018

La 9a edició de la competició organitzada per STA ha donat el tret de sortida amb dues grans novetats: es realitzarà la primera demo Driverless i la prova d’Acceleració serà nocturna.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Un total de 79 equips (39 elèctrics, 38 de combustió i 2 driverless) són els que prenen part a la 9a edició de la Formula Student Spain (FSS), plena de rècords i novetats, que ha arrencat al Circuit de Barcelona-Catalunya i que se celebrarà fins al proper diumenge. Mai abans havien participat tants equips en la competició, procedents de 18 països diferents. A més, per primera vegada participaran 20 universitats espanyoles, sis de les quals són catalanes. 

 

Enguany, Formula Student Spain presenta dues grans novetats. Per primera vegada en la història de la FSS es realitzarà una demo driverless, amb vehicles autònoms. I una de les proves dinàmiques, la d’Acceleració, es realitzarà divendres a la nit.

 

A l’inici de la setmana, els equips han arribat al Circuit de Barcelona-Catalunya per a prendre part en les proves estàtiques així com en la inspecció tècnica i les presentacions de Business, Design i Cost. Les proves dinàmiques han començat avui divendres amb la realització de l’Skid Pad i Acceleració, mentre que el dissabte 25 pel matí es realitzarà l’Autocross i l’Endurance. La prova estrella de la Formula Student Spain tindrà lloc diumenge al matí.

 

L’entrada per a presenciar la Formula Student Spain durant el cap de setmana és gratuïta i es podrà accedir al Circuit per la Porta 5, entre les 9 i les 18h.

 

 Data de modificació: 27/08/2018 11:59:59