Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:30  |  20/08/2018

Data i hora oficial

El temps

TORNA EL CIRCUIT DE TAPES PER SISÈ ANY

  • 6è Circuit de Tapes de Montmeló

    6è Circuit de Tapes de Montmeló

  • 6è Circuit de Tapes de Montmeló

    6è Circuit de Tapes de Montmeló

3/7/2018

Després de l'èxit de participació de les CINC edicions anteriors, torna al Circuit de Tapes organitzat per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló (UBCM).

 

La dinàmica del concurs consisteix en fer un tast de les tapes dels dotze establiments participants enguany. Mitjançant una targetes de participació, que seran segellades a mida que es realitci la degustació, les persones participants votaran la millor tapa i, al mateix temps, participaran en el sorteig d'un premi de 200 € en vals de compra per bescanviar als establiments associats.

 

Aquest any també optaran a premi les persones que aconsegueixin segellar un mínim de 7 tapes de la targeta,. En aquest cas participaran en el sorteig d'un sopar per a dues persones en l'establiment guanyador del concurs.

 

L'any anterior, van participar dotze locals de restauració, els mateixos d'enguany. Durants els quatre dies, més de 350 persones van participar omplint la butlleta d'inscripció. Recordem que a la passada edició, la tapa més valorada i votadava ser la de la Carnisseria-Cansaladeria Manils, amb el nom de "Textura".

 

El sisè Circuit de Tapes es realitzarà aquest cap de setmana, del 5 al 8 juliol. Els organitzadors esperen una vegada més que el concurs sigui un gran èxit i que serveixi per a potenciar el comerç local la restauració, així com perquè famílies i grups sortin a degustar les tapes que prepararan els diferents comerços de la localitat que hi participen.Data de modificació: 05/07/2018 15:08:43