Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:27  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

EL PERÍODE DE VOTACIÓ PRESENCIAL DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS ES TANCA AMB UN TOTAL DE 548 VOTANTS

  • Gran participació de la ciutadania per a votar els pressupostos participatius

    Gran participació de la ciutadania per a votar els pressupostos participatius

2/7/2018

Des del passat 2 de juny que es va obrir el període de votació a la Fira de Comerç, fins al dia 2 de juliol, han exercit el seu dret a vot un total de 548 persones.

La votació presencial va registrar una afluència massiva el mateix dia de la Fira del Comerç, a l'estant de l'Ajuntament. Durant aquell dia van votar 358 persones. Els 190 vots restants s'han realitzat en els tres punts de votació establers: l'OAC, el Casal de la Gent Gran i la Torreta.

Els 548 vots escrutats representen un 7.3% sobre el cens total de 7.426 persones majors de 16 anys empadronades a Montmeló. És una bona xifra que l'Ajuntament espera incrementar notablement a través del vot electrònic.

A partir d'avui dia 2 es tanca el vot presencial. Durant aquesta setmana es passarà tota la informació recollida a una base de dades de la plataforma digital que es farà servir per a realitzar el vot per internet. D'aquesta manera no hi haurà possibilitat de vots repetits. Així doncs, aviat es reprendrà el vot dels Pressupostos Participatius Montmeló 2018 durant el mes de juliol i agost, però en aquesta ocasió serà a través d'internet, de manera fàcil i molt còmoda.Data de modificació: 02/07/2018 15:49:48