Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:48  |  10/12/2018

Data i hora oficial

El temps

OBERT EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ AL CFA MONTMELÓ, FINS AL 20 DE JULIOL

  • CFA - Matrícula oberta

    CFA - Matrícula oberta

6/7/2018

Siets jove i vols obtenir el graduat de l'ESO, vols accedir a un grau mitjà o superior o vols realitzar cursos d'accés a la universitat, arà ets a temps. El Centre de Formació dAdults de Montmeló, ubicat a les instal·lacions de la G2M, té obert el període de matriculació per al curs 2018-2019.

 

Molts joves que deixen els estudis sense haver obtingut el graduat de l'ESO, no tindran l'oportunitat d'accedir a bons llocs de treball. El CFA de la G2M ofereix a aquest sector de públic cursos de preparació per a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, així com cursos de preparació per obtenir el títol de graduat en ESO.

L'oferta formativa del CFA és molt àmplia i es completa amb altres cursos destinat a públic adult, com les cursos d'alfabetització, anglès, castellà, informàtica, tallers de coneixements bàsics i els cursos de preparació per a proves d'accés a la universitat, per a majors de 25 i 45 anys.

Des del passat dia 2, fins al dia 20 de juliol, el Centre de Formació d'Adults ha obert el període de preinscripcions i matriculació. Les persones interessades poden acudir a la G2M, en horari de tarda (de 16 a 20 hores) fins al 26 de juny, i de 10 a 13 hores, del 2 al 20 de juliol. La primera setmana de setembre es tornarà a obrir el termini de matrícula, si queden places.

Preparar el futur professional amb una bona formació és imprescindible per entrar al mercat de treball. Al CFA trobaràs totes les respostes a les teves necessitats formatives, sense moure't de Montmeló.

 Data de modificació: 10/07/2018 13:12:32