Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:28  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ ACULL LA 6A EDICIÓ DEL FITKAM I CONSOLIDA AQUESTA FIRA DE TEATRE FAMILIAR

  • FITKAM - El Senyor de les baldufes

    FITKAM - El Senyor de les baldufes

  • FITKAM - Bianco

    FITKAM - Bianco

17/6/2018

La Fira de teatre infantil i juvenil Kacumensi 2018 es consolida com la mostra de teatre familiar de referència en l'àmbit de la comarcal. El públic omple en un 80% l'aforament de les diferents sales i espais que van acollir la mostra teatral.

 

L'edició d'enguany oferia 23 espectacles, 20 de pagament a tres sales i 3 gratuïts als jardins de La Torreta. L'ocupació i venda d'entrades ha estat del 80%. Destacar que en 10 dels 20 espectacles de pagament es van esgotar les localitats. Aquestes xifres posen de manifest que el FITKAM és ja una activitat esperada pel públic familiar de Montmeló i pel de la comarca.

 

La quantitat d'espectacles en la seva justa mida, així com l'alt nivell de l'oferta teatral, han estat les claus perquè aquest FITKAM hagi despertat un gran interès entre el públic familiar. L'espai de la carpa circular instal·lada a la plaça de la Vila va oferir 2 grans espectacles en un espai de petit format: Teatre de Funàmbuls que va omplir tres vegades la carpa i la meravellosa Mô que va captivar al públic més petit amb el seu espectable de circ.

 

Altres espectacles a destacar van ser Bianco, una delicada combinació entre dansa i acrobàcies amb una estètica molt acurada. La ja coneguda companya La Pera llimonera van oferir Quo no vadis amb molt bona acollida. El duet Sanfaina de Colors van fer un repertori de cançons infantils demostrant la gran qualitat musical de tots dos components. I el Senyor de les baldufes va meravellar al públic assistent amb el seu domini tècnic i la seva posada en escena. Remarcar especialment el musical Singing Talent Show; un recorregut pels grans musicals de Disney amb molt d'humor. I també mencionar l'estrena de l'espectacle de titelles L'arbre dels xumets, de la companya local El Replà.

 

L'entitat Kacumensi i l'Ajuntament, organitzadors d'aquest esdeveniment artístic, es mostren satisfets pels resultats obtinguts i pel nivell teatral de la mostra i donen les gràcies per la gran acollida i participació, Ara comença la feina per organitzar la setena edició del FITKAM.Data de modificació: 21/06/2018 20:04:06