Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:23  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

ACORDS DE LES JUNTES DE GOVERN LOCAL (del 24.04 al 15.05)

  • Vista aèria de Montmeló

    Vista aèria de Montmeló

18/5/2018

Les juntes de govern local del mes d’abril, maig i juny, són de les més denses del calendari per la temporalitat en quan a ajudes de menjador, sortides escolars, etc. i subvencions a entitats, i també per l’arribada dels grans premis de F1 i Moto GP.

 

Al marge de la gestió d’aquests esdeveniments i de la quotidianitat, cal destacar l’aprovació: dels plecs pel subministrament en modalitat de rènting d’una furgoneta elèctrica pels serveis municipals; del conveni pel condicionament del terreny de l’antic escorxador; de la campanya de prevenció del glaucoma i degeneració macular, del 18 al 22 de juny; dels plecs pel subministrament de la gespa artificial i projectors led pel camp de futbol en la modalitat de rènting amb opció a compra; de la contractació de l’asfaltat de la rotonda del Raiguer.

 

A destacar també l’adjudicació a l’empresa Paymacotas Engineering de la redacció del projecte executiu de la 2a fase de reforma de la travessera urbana BV-5156 i BV-5003, carrer de Pompeu Fabra entre 1r de maig i piscines municipals i carrers i espais de l’entorn. La junta també va declarar desert el procediment per a l’adjudicació del quiosc.Data de modificació: 17/05/2018 20:24:48