Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

06:50  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

2a MARXA NÒRDICA DE MONTMELÓ

 • 3a Marxa Nòrdica de Montmeló - L'Anella Verda

  3a Marxa Nòrdica de Montmeló - L'Anella Verda

 • L'Anella Verda de Can Cabayens

  L'Anella Verda de Can Cabayens

 • L'Anella Verda de Can Cabanyes

  L'Anella Verda de Can Cabanyes

 • Passejada popular per l'Anella Verda de can Cabanyes

  Passejada popular per l'Anella Verda de can Cabanyes

16/4/2018

Després de l'èxit d'assistència de la primera marxa nòrdica celebrada el passat 10 de març, i dins de les activitats programades per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física que es va celebrar el 6 d'abril, les regidories de salut i esports de l'Ajuntament de Montmeló han organitzat una segona marxa nòrdica, aquesta vegada per la zona de l'Anella Verda.

Es tracta de fer una caminada amb la tècnica de marxa nòrdica, tranquil·la, familiar i saludable a través dels camins que circumval·len la zona de Can Cabanyes i el Circuit de Velocitat. El punt de trobada i sortida de la caminada serà a les 9.30 hores, a la plaça de la Vila. És un recorregut senzill, proper i vàlid per a totes les edats.

Tot el camí està marcat amb el logotip de l'Anella que representa les potes d'un ocell, envoltat per un cercle o anella. La totalitat del recorregut és de 6,4 km. Es recomana que les persones interessades a participar en la caminada s'inscriguin per mail a salut@montmelo.cat o per telèfon: 93 572 00 00 (148).

Les persones aficionades a les caminades descobriran una zona natural amb molta varietat paisatgística. L'Anella Verda s'emmarca dins l'espai natural de Can Cabanyes i es perllonga fins al polígon del Congost de Granollers. Alguns dels espais a tenir en compte són els diferents boscos del Circuit, la bassa de Can Cabanyes i tot el tram del corredor fluvial del Congost.

Al llarg del passeig es podrà observar l'aiguamoll de Can Cabanyes amb la zona de canyís i les diferents espècies d'ocells i amfibis. Una altra zona sorprenent són els diferents boscos que separen el Circuit de la carretera i que és una zona que s'ha conservat des d'abans de la construcció de la instal·lació esportiva. I finalment es recorrerà el camí del riu Congost, un corredor natural i ecològic que permet el moviment de la fauna entre la serralada i el mar.

Inscripcions:
salut@montmelo.cat
Tel: 93 572 00 00 - extensió 148Data de modificació: 16/04/2018 08:43:12