Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:38  |  17/08/2018

Data i hora oficial

El temps

VALLÈS VISIÓ INVERTIRÀ EN MILLORES TECNOLÒGIQUES GRÀCIES AL RESULTAT POSITIU DE 2017

10/4/2018

El Consorci Teledigital Mollet, organisme que gestiona aquesta televisió, ha tancat el pressupost de 2017 amb un superàvit de més de 100.000 €. Pel que fa a les audiències, el canal registra les millors dades d’audiència en el primer trimestre de 2018.


La televisió del Baix Vallès, Vallès Visió, ha aprovat la liquidació del pressupost del 2017 amb un resultat positiu de més de 100.000 euros. Aquesta quantitat es destinarà a la renovació de la infraestructura tecnològica del canal, el que inclou, d’una banda, millores en els programes que permeten digitalitzar els platós de Vallès Visió i, d’altra, els programes d’edició i redacció amb els que els professionals del canal elaboren les notícies. Un material que, amb el pas dels anys de la televisió, ha quedat obsolet.


Aquests avenços permetran millorar la qualitat dels continguts audiovisuals de Vallès Visió i se sumaran al pas que ha fet Vallès Visió amb l’estrena, fa un parell de mesos, del nou portal web, més dinàmic i informatiu, on l’espectador pot consultar la informació del Baix Vallès a l’instant.

 

Més audiència i bona acollida de la nova edició digital
Totes aquestes millores són una ferm aposta per continuar amb la línia actual de Vallès Visió d’apropar la informació als baixvallesans i potenciar les bones dades d’audiència registrades en l’últim any. Pel que fa al a televisió el canal local ha augmentat un 30 % l’audiència en un any, amb més de 18.000 espectadors diaris de mitjana.

 

També la pàgina web registra excel·lents dades: de fins a 4.000 visites de mitjana als espais informatius. Les xarxes socials són importants en tot aquest procés de fer arribar la notícia a l’espectador. Per això, la presència del canal a Twitter i a Facebook també va en augment.Data de modificació: 12/04/2018 20:04:27