Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:35  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

APRÈN A PREPARAR 'PINXOS' AL NOU TALLER DE CUINA

  • Taller de cuina Masterpinxo

    Taller de cuina Masterpinxo

5/4/2018

Després de l'èxit dels dos cursos anteriors de cuina, el Centre Cultural La Torreta de Montmeló organitza el tercer curs de cuina, aquest cop amb l'objectiu d'aprendre a elaborar pinxos originals.

Sota el títol de "Masterpinxo", dimars 17 d'abril es realitzarà el tercer taller de cuina de la temporada de monogràfics de cuina. El preu d'aquesta activitat és de 20 € i durant aquest taller es realitzaran tres suculents pinxos: una tartaleta d'amanida, un tàrtar a la catalana i un xarrup d'alvocat amb tomàquet i anxova. Per a totes les persones aficionades a la cuina és una nova oportunitat per ampliar coneixements i aprendre trucs fàcils de cuina. La sessió es realitzarà a les instal·lacions de l'Espai Emprèn de la G2M, de 18 a 20 hores.

Les inscripcions s'han de realitzar al Centre Cultural La Torreta, en el seu horari habitual d'atenció al públic, de 17 a 21 hores. Recordem que les places són limitades per poder realitzar de manera còmoda la sessió. Si el nombre d'inscripcions és superior al previst, es contempla la possibilitat de realitzar una segona sessió el dimecres 18 d'abril.

 Data de modificació: 16/04/2018 12:49:32