Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

15:24  |  20/01/2019

Data i hora oficial

El temps

ARRIBA EL "DIUMENGE GRAN D'HIVERN" A MONTMELÓ

 • Sardanes, calçots i firastocks

  Sardanes, calçots i firastocks

 • Sardanes, calçots i firastocks

  Sardanes, calçots i firastocks

 • Sardanes, calçots i firastocks

  Sardanes, calçots i firastocks

 • Cursa ciclista a Montmeló

  Cursa ciclista a Montmeló

 • España ingobernable, amb Alberto San Juan

  España ingobernable, amb Alberto San Juan

26/2/2018

Per aquest proper diumenge, dia 4 de març, s'han programat tot un seguit d'activitats lúdiques i comercials, destinades a tot tipus de públic, que tindran com a escenari la plaça de la Quintana. Un any més el Firastocks, una calçotada popular i una ballada de sardanes conflueixen en una jornada festiva que aglutina la majoria de la ciutadania de Montmeló.

 

Com a acomiadament de la temporada d'hivern, els més matiners seran els comerços de la Unió de Botiguers i els comerciants que, a partir de les 10 hores, muntaran les seves paredes al voltant de la carpa de la plaça per oferir els seus productes als millors preus. Els veïns i veïnes de Montmeló, tindran l'oportunitat de passejar per les diferents paradetes, conèixer més de prop l'oferta comercial del municipi i comprar articles de consum a un preu molt més econòmic.

 

A partir de les 11 hores, ja es podran comprar els tiquets i començar a degustar calçots amb la seva respectiva salsa, acompanyats de botifarra i cansalada a la brasa. En aquesta ocasió, la Calçotada Popular que, anualment, organitza la Penya Blaugrana de Montmeló i que, any rere any, reuneix a més de 500 persones, arriba a la seva 18a edició, coincidint amb la celebració del 35è aniversari de l'entitat blaugrana.

 

Aquesta jornada festiva s'amenitzarà, a partir de les 12 hores del migdia, amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla La Principal del Llobregat. Per quart any consecutiu, la Comissió de l'Aplec de la Sardana de Montmeló, torna a organitzar aquesta ballada com a preludi de l'Aplec de Sardanes que es celebrarà el proper 15 d'abril, a la Torreta, després de l'èxit dels anys anteriors.

 

A les activitats de la Quintana s'ha de sumar la Cursa Ciclista del Polìgon del Pedregar i a la tarda, l'espectacle d'Alberto San Juan a la Sala Polivalent. En definitiva, tota una jornada maratoniana que posa de manifest la convivència entre entitats socials i la bona salut del teixit associatiu que hi ha a Montmeló.Data de modificació: 01/03/2018 20:21:09