Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:04  |  20/03/2019

Data i hora oficial

El temps

LES ENTRADES DELS FORMULA ONE TEST DAYS, JA A LA VENDA

  • Circuit de Barcelona-Catalunya - Fòrmula 1

    Circuit de Barcelona-Catalunya - Fòrmula 1

1/2/2018

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)-  El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a acollir, un any més, la totalitat de la pretemporada de la Fórmula 1 amb vuit jornades d’entrenaments. Els Formula One Test Days se celebraran en una primera tanda els dies 26, 27, 28 de febrer i 1 de març; i en una segona del 6 al 9 de març.

 

Per poder veure abans que ningú totes les novetats del campionat mundial d’automobilisme més prestigiós, hi ha diferents opcions. Tots els aficionats que ja disposin de l’entrada del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2018 (de l’11 al 13 de maig) podran accedir a tots els dies de test gratuïtament. També es pot adquirir una entrada individual per a cadascun dels dies, disponible a un preu de 18 euros i es pot comprar anticipadament al web del Circuit o bé a les mateixes taquilles de la instal·lació els dies dels tests. Els menors de 12 anys, acompanyats d’un adult, així com els Abonats i Oficials del Circuit, tenen accés gratuït. L’activitat a pista aquests dies d’entrenaments es desenvoluparà de 9.00 a 13.00 h i de 14.00 a 18.00 h.

 

Per poder viure una experiència encara més completa, el Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix la possibilitat de realitzar una visita guiada per les instal·lacions, amb un recorregut que inclou espais exclusius; com ara la sala de brífing, el podi,  direcció de cursa, la zona de boxs, el pàdoc i una volta pels vials de servei en vehicle, a més de poder seguir des de les tribunes l’activitat a la pista. El preu de la visita és de 50 euros, 40 per Abonats i Oficials (menors de 5 anys gratuït). És una oportunitat única per veure de prop espais especials freqüentats pels mateixos pilots i per altres professionals del sector, que es trobaran en plena acció durant els Formula One Test Days.Data de modificació: 08/02/2018 11:46:05