Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:20  |  17/08/2018

Data i hora oficial

El temps

MILLORES EN L'ACCÉS AL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA

  • Nova porta autoàtica d'accés al CAP Montmeló

    Nova porta autoàtica d'accés al CAP Montmeló

23/11/2017

Amb l’objectiu de millorar les condicions d’accessibilitat i treure les barreres arquitectòniques, cercant el bon desenvolupament funcional i condicions de seguretat tant per les persones usuàries com pel propi personal del centre, la regidoria de Salut Pública i Comunitària de l'Ajuntament va demanar a l’Institut Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya, un canvi de les portes d’accés al Centre d’Atenció Primària de Montmeló.

 

Es tracta d'un canvi de les portes manuals per unes noves portes automàtiques amb una amplada superior a les substituïdes i que faciliten l’accés a les persones usuàries amb problemes motrius o les que acompanyen a persones amb problemes de mobilitat.

 

Aquestes millores han implicat també un canvi de porta de seguretat exterior de ferro que ha permès guanyar espai interior, ampliant l’espai destinat a Recepció i Atenció administrativa  habilitant una zona, a l’esquerra de l’entrada, que inclou una àrea d’espera del torn d’atenció amb cadires. El dispensador de torns per garantir l’ordre d’atenció, s’ha ubicat a la paret esquerra, al costat de la porta de l’ascensor.

 

El cost d’aquesta obra ha estat de 37.945.€ (IVA inclòs), assumits al 100% per l’Institut Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya. En breu podrem informar d’altres accions que es duran a terme a aquest mateix CentreData de modificació: 23/11/2017 20:08:15