Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:48  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

MARTÍ TORRAS ESTRENARÀ LA SEVA NOVA OBRA "COBI CURRO NARANJITO", A LA POLIVALENT

  • Cobi Curro Naranjito

    Cobi Curro Naranjito

6/12/2017

Torna Martí Torras Mayneris, aquesta vegada com a director, a l'escenari de la Sala Polivalent. Després del seu pas amb Rhumia, Torras trepitjarà de nou l'escenari de la Sala Polivalent per estrenar Cobi Curro Naranjito, el seu últim projecte teatral.

Cobi, Curro, Naranjito és teatre, és cabaret, és un musical, és humor absurd canalla i gamberro. Un retorn al passat, un viatge als anys 80-90. Un exercici de nostàlgia cap a la nostra infància i adolescència. Amb referències constants a les sèries de televisió, el cinema, la música, els anuncis, la moda, les joguines…més conegudes d'aquella època.


Una comèdia amb tres cantactrius còmiques i un músic en directe. Tres noies i mitja que no han madurat, que es van criar davant d'un televisor, i sempre han anat a la recerca d'un pare que mai va aparèixer, perquè feia de mascota en grans events. Aquesta és també la història del Francisco, l'home que un dia va ser el Cobi, el Curro i el Naranjito.

 

Sense cap mena de dubte, aquest últim projecte del director teatral montmeloní promet ser molt trencador. És una nova ocasió per veure el costat mes "punkie" i gamberro d'un Martí Torras que cada dia es supera. Les actrius de la companyia The Feliuettes seran les encarregades de posar en escena Cobi Curo Naranjito. L'estrena serà el diumenge 10 de desembre a les 18 hores a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló. No hi falteu!

 

  • Venda d'entrades: La Torreta Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 21h / 93 572 10 33
  • Preus: Entrada General 12€, Carnet Jove 9€, jubilats i menors d'edat 7€. Aforament limitat
  • Info. www.salapolivalent.montmelo.cat

 

 Data de modificació: 07/12/2017 17:27:26