Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:05  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

LES NOIES DEL FSF DE LA PENYA BLAUGRANA JUGUEN UN AMISTÓS CONTRA AUSTRÀLIA

  • La selecció Austrliana cadet de Futbol sala femení a Montmeló

    La selecció Austrliana cadet de Futbol sala femení a Montmeló

  • Un moment del partit que va acabar 4 a 3 a favor de la PB Montmeló

    Un moment del partit que va acabar 4 a 3 a favor de la PB Montmeló

  • Foto de grup de tots dos equips

    Foto de grup de tots dos equips

17/11/2017

La secció de futbol sala femení de la Penya Blaugrana de Montmeló de la categoria cadet van jugar un partit amistós contra la selecció Australiana. El partit formava part d'una gira d'aquesta selecció per Catalunya.

Aquesta és la segona vegada que la Federació Catalana de Futbol Sala (FUTSAL) convida a l'equip femení de la penya a realitzar un partit-entrenament contra Austràlia. La vegada anterior el partit es va celebrar a la pista de l'escola Pau Casals. En aquesta ocasió l'escenari va ser el pavelló municipal.

El partit es va desenvolupar amb molta esportivitat i competitivitat. La primera part va ser per l'equip local de la Penya Blaugrana i va acabar amb el resultat de 4 a 0. Les noies de la selecció australiana va ser millors a la segona part i gairebé remunten el partit durant el segon temps de joc. Finalment el partit va ser per la Penya, amb el resultat final de 4 a 3.

Gran vespre de futbol sala el que es va viure a Montmeló, que va acabar amb una gran ovació per a totes les jugadores i la foto de grup de tots dos equips.Data de modificació: 23/11/2017 12:51:47