Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:45  |  16/01/2019

Data i hora oficial

El temps

LA CASTANYADA ES TRASLLADA A LA POLIVALENT PER PREVISIÓ DE PLUJA

  • Castanyada 2017: venda de castanyes

    Castanyada 2017: venda de castanyes

  • Castanyada 2017: actuació de Pot Petit

    Castanyada 2017: actuació de Pot Petit

30/10/2018

A causa de les previsions de pluges durant el dia 31 d'octubre, les activitats programades a la plaça de la Quintana, es traslladen a la Sala Polivalent.

 

Es realitzaran les activitats de venda de castanyes, els diferents tallers i l'actuació del grup d'animació infantil El Pot Petit. Recordem que es realitzaran les conegudes parades de venda de castanyes, moniatos, panellets i coques. Paral·lelament, el grup de monitoratge del CIJ Esplaia't, s'encarregarà d'amenitzar la festa amb diferents activitats pels més petits.

 

Durant tota la tarda es realitzarà el taller "Decorem la tardor", on es realitzarà decoració creativa reutilitzant pàgines de revistes, llibres i diaris. Aquest taller compta amb el patrocini un anys més de l'empresa Corbion. Aquesta empresa dins el seu compromís de sostenibilitat considera important participar en iniciatives que contribueixen a la preservació del medi ambient i fomenten l'educació mediambiental i promou la participació en sensibilització ambiental entre els seus treballadors. L'establiment local Rachel's Cake també realitzarà un taller de galetes casolanes.


D'altra banda, l'activitat de la Nit de les bruixes i el sopar popular, han estat anul·lades, ja que aquestes dues activitats no es poden portar a terme en un recinte tancat.

 

 Data de modificació: 30/10/2018 20:01:12