Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:15  |  16/10/2018

Data i hora oficial

El temps

CASTANYADA D'ANIVERSARI A LA QUINTANA

  • CASTANYADA 2017

    CASTANYADA 2017

  • Festa 20è Aniversari de la colla de Diables de Montmeló

    Festa 20è Aniversari de la colla de Diables de Montmeló

29/10/2017

Com cada 31 d'octubre, la Quintana serà el lloc per la celebració de les activitats de la castanyada, que enguany coincideix amb el 20 aniversari de la Colla de Diables de Montmeló.

A més de les ja conegudes parades de venda de castanyes, moniatos, panellets i coques, la festa aquest any compta amb algunes novetats. La més destacable serà el concert que tancarà els actes de la Castanyada, amb motiu del 20è aniversari de la colla de Diables de Montmeló. El concert comptarà amb els grups Proyecto Pihara i Möndo Loco.

Els petits de la colla de Diables també seran els protagonistes de la Nit de les Petites bruixes, un espectacle pirotècnic que es durà a terme per segon any.

L'altra novetat serà el taller de "Cistells per fruits i fruites de tardor", reutilitzant papers de diari, revistes, còmics... i també els camals dels texans. Aquest taller compta amb el patrocini de l'empresa Corbion. Aquesta empresa dins el seu compromís de sostenibilitat considera important participar en iniciatives que contribueixen a la preservació del medi ambient i fomenten l'educació mediambiental i promou la participació en sensibilització ambiental entre els seus treballadors. L'establiment local Rachel's Cake també realitzarà un taller  de galetes casolanes.

Per últim ressenyar que hi haurà un espectacle infantil a càrrec de la Companyia Pot Petit i una botifarrada popular per a totes les persones assistents a la castanyada 2017.Data de modificació: 30/10/2017 09:13:56