Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:30  |  17/08/2018

Data i hora oficial

El temps

EL CF PALAUTORDERA ALEVÍ GUANYA EL TORNEIG ISIDRE VENDRELL DE FUTBOL 7

  • Memorial Isidre Vendrell 2017 - CF Palautordera

    Memorial Isidre Vendrell 2017 - CF Palautordera

17/9/2017

El Club de Futbol Montmeló ja prepara la nova temporada 2017-2018, després de disputat el Memorial Isidre Vendrell de futbol 7 de categoria aleví, el passat dissabte 16 de setembre.

El Memorial va enfrontar a sis equips de la zona de categoria aleví, que van jugar dues prèvies de tres equips i una fase final amb eliminatòries a partit únic. A la final van arribar els equips A del CF Montmeló I del CF Palautordera. Després dels minuts reglamentaris el partit va acabar en empat a zero i a la tanda de penals va guanyar l'equip visitant de CF Palautordera que finalment es van endur el torneig.
 
La regidora d'Esports , Ariadna Ojeda, així com membres de la directiva del club, van ser els encarregats de fer el lliurament de copes a tots els equips que van disputar el torneig, així com d'entregar els premis al millors jugadors de la competició.

Per la seva banda el club local de futbol ja prepara la nova temporada cercant nous reforços per a les diferents categories base. Els nens i nenes entre 3 i 5 anys poden assistir als entrenaments oberts per provar per primera vegada el que és jugar a futbol en un camp.
La temporada de fútbol començarà la primera setmana d'octubre


Data de modificació: 21/09/2017 13:41:17