Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

03:21  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

UN ESTIU PLE D'ACTIVITATS AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA

 • Conducció GT

  Conducció GT

 • Visites guiades al circuit

  Visites guiades al circuit

 • Bicircuit

  Bicircuit

4/8/2017

Experiències per a tots els gustos: des de les tandes privades (amb cotxe, moto o bicicleta) fins a les visites guiades, passant per experiències de conducció amb un Ferrari.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- L’activitat no s’atura a l’estiu al Circuit de Barcelona-Catalunya, ni dins ni fora de la pista. El traçat català obre les seves portes als aficionats per oferir un ampli ventall d’experiències amb les quals l’emoció i la diversió estan assegurades a parts iguals. Cotxes, motos i bicicletes; podran gaudir d’opcions que s’ajusten als interessos de tot tipus d’usuaris amb les tandes privades i les tandes BiCircuit. El Circuit també ofereix la possibilitat de conduir un cotxe d’altes prestacions amb la conducció GT vivint una experiència única, així com els que vulguin descobrir tots els racons del traçat mundialista, podran fer-ho amb les visites guiades.

 

Conducció GT

La conducció GT brinda la possibilitat de conduir un cotxe d’altes prestacions. Entre les opcions es troben models Ferrari, Porsche o Lamborhini; amb més de 500 CV que desprenen bellesa, potència, velocitat i adrenalina. Si l’experiència es realitza entre setmana, es pot incloure un programa amb visita guiada, així com el dinar al restaurant Pàdoc del Circuit.

 

 • Properes dates: 2, 11, 16, 18, 23 i 30 d’agost.
 • Preus: a partir de 148 € (només pilotatge).

 

 

Visites guiades

Les visites guiades del Circuit de Barcelona-Catalunya són tot un clàssic del calendari estiuenc. Tothom qui ho desitgi podrà descobrir els racons més privats del Circuit i conèixer com s’organitzen les curses. Els grups realitzen una volta a peu per les instal·lacions amb un guia, que explica el funcionament i l’organització que s’aplica en un Gran Premi: sala de “briefing”, direcció de cursa, pàdoc, podi, sala de premsa, boxes... Les visites es realitzen en dos torns al matí (10.00h i 12.00h) i tenen una durada d’aproximadament una hora. 

 

 • Properes dates: 28, 29, 30 i 31 de juliol. 1, 2, 5-24 i 28-30 d’agost.
 • Preus: 10 € adults, 5 € de 5 a 14 anys, gratuït per a menors de 5 anys i Abonats Socis (es requereix reserva prèvia).

 

 

Tandes

El Circuit de Barcelona-Catalunya vol que els aficionats se sentin protagonistes i posa a la seva disposició la pista perquè puguin rodar amb les seves motos o cotxes en un entorn segur. Les tandes privades permeten recórrer el mateix traçat que acull cada any els millors campionats d’automobilisme i de motociclisme, com ara la Formula 1 o MotoGP.

 

 • Properes dates: 30 de juliol; 5 i 6 d’agost.
 • Preus: 45€, 34€ pels Abonats Socis.

 

 

Tandes BiCircuit

Els amants del ciclisme, l’esport i les bicicletes també poden entrenar-se, sigui a nivell amateur o professional, així com practicar ciclisme de carretera al Circuit de Barcelona-Catalunya de forma segura.

 

 • Properes dates: cada dimarts i dijous de tots els mesos (consultar calendari).
 • Preus: 5€ per sessió, 25€abonament (8 sessions) i gratuït per Abonats Socis i Oficials

 

 

A més d’aquestes propostes, el 28 de juliol a la tarda tindrà lloc una rodada per a cotxes clàssics, el 28 de juliol i el 24 d’agost també es duran a terme jornades de Racing Tests Auto i del 23 al 27 d’agost se celebrarà l’esdeveniment Formula Student Spain, en el que equips de tot el món competiran per demostrar que són el número 1 en disseny i construcció d’un monoplaça de competició. Les 24 Hores de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez tornaran a portar la resistència automobilística al Circuit els dies 1, 2 i 3 de setembre, amb entrada gratuïta.

 

Informació ampliada de les activitats, adquisició de tiquets i calendari a: www.circuit.catData de modificació: 10/08/2017 08:38:49