Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:53  |  20/08/2018

Data i hora oficial

El temps

UN CAP DE SETMANA PLE DE FESTIVALS DE FI DE CURS

  • Festival de fi de curs del Casal de la Gent Gran de Montmeló

    Festival de fi de curs del Casal de la Gent Gran de Montmeló

  • Trencament del Ramadà a l'exterior del local social de la comunitat islàmica de Montmeló

    Trencament del Ramadà a l'exterior del local social de la comunitat islàmica de Montmeló

25/6/2017

El cap de setmana abans de Sant Joan, coincidint amb l'acabament dels cursos, és una de les dates de l'any amb major nombre d'activitats. Enguany, un total de sis festivals de fi de curs es van realitzar durant el cap de setmana del 16, 18 i 19 de juny. A això s'ha de sumar les activitats esportives de final de temporada i les de lleure de diferents entitats. El resultat de tot plegat ha sigut que entre divendres a la nit i diumenge a la tarda es van programar dotze activitats.

 

El tret de sortida va ser el Festival de la Gent Gran a la Polivalent, on es va realitzar tot un seguit d'actuacions dels diferents tallers del curs: sardanes, ball en línia, etc.
Amb l'arribada de la nit, el col·lectiu islàmic va realitzar per primer cop a Montmeló el trencament del Ramadà de manera pública. A l'exterior de local social, entre oració i oració, la comunitat islàmica va convidar a la ciutadania a compartir el menjar del qual estan privats durant tot el dia. Una activitat intercultural per compartir vincles entre diferents cultures.

El dissabte va començar amb esports. Al camp municipal de futbol es va celebrar el torneig Vila de Montmeló per a categoria benjamí. El CF Mollet, entrenat pel montmeloní Eric López, es va endur la victòria final davant el Martorelles. Paral·lelament el MAR celebrava el fi de curs de la temporada de rítmica, al pavelló poliesportiu.

 

A les 11 hores, la Sala de la Concòrdia es va quedar petita per veure els més menuts de l'Escola de Música interpretant una cantada inspirada en el conte dels Barrufets. Al migdia va ser el torn de l'Associació de Veïns del Sant Crist, que van organitzar una nova sardinada oberta a tothom. I per concloure el dissabte, l'escola Four Dance Center va omplir la Sala Polivalent amb el seu festival de final de curs.

 

Diumenge van continuar els festivals de música i dansa. Al migdia, l'Escola Municipal de Música va celebrar el 30 aniversari amb un festival ple de música dels anys 80, dècada en la qual es va crear l'Escola de música. El festival va retre homenatge als diferents directors i directores de l'Escola des de la seva creació l'any 1987. El concert va acabar amb una versió orquestrada d'un conegut tema del grup Mecano.

 

El diumenge va acabar amb el so i el ball de les sevillanes de l'Esbart Dansaire de Montmeló i l'actuació de la colla de Ball de Gitanes de Lliçà d'Amunt i de l'Hogar Extremeño de Canovelles. Per últim fer menció de les catifes de Corpus del Col·lectiu la Sal va realitzar durant el cap de setmana: dissabte a la plaça de la Vila i diumenge a la plaça de l'Església.Data de modificació: 13/07/2017 18:53:10