Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:47  |  20/03/2019

Data i hora oficial

El temps

DIUMENGE 21 DE MAIG, DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

  • Dia Internacional dels Museus 2017

    Dia Internacional dels Museus 2017

18/5/2017

Amb l'arribada del bon temps l'assentament romà de Mons Observans dona el tret de sortida a una temporada de primavera-estiu plena d'activitats adreçades a tots els públics: tertúlies literàries, representacions teatrals, observacions d'estrelles i constel·lacions i tallers de tota mena...

 

Aquestes activitats complementaran les visites guiades i teatralitzades per gaudir de la nostra història en el marc incomparable del jaciment.

 

Dia Internacional dels Museus

La primera cita d'aquesta nova temporada serà el diumenge 21 de maig. Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, s'ha organitzat una jornada de portes obertes que, sota el lema Floralia, us permetrà descobrir com se celebraven a l'antiga Roma les festes en honor a Flora, la deessa de les flors i la vegetació.

 

Els més menuts (i també els grans que així ho desitgin) podran confeccionar-se la seva pròpia corona de flors "a la romana" i passejar-se pel jaciment en companyia de Sàlvia Estàlvia, que els mostrarà les antigues estances del seu palau. Per als amants de la fotografia s'ha organitzat el taller "Pantones naturals i altres invents" destinat a aconseguir imatges impactants de la flora que ens envolta utilitzant invents casolans ideats pel fotògraf Joel Mesas.

 

Informació: www.monsobservans.cat

 Data de modificació: 18/05/2017 18:32:48