Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:20  |  20/01/2019

Data i hora oficial

El temps

L'ESPECTACLE COM NOS TORNEM VA EMOCIONAR AL PÚBLIC ASSISTENT A LA BIBLIOTECA

  • Espectacle "Com nos tornem"

    Espectacle "Com nos tornem"

23/4/2017

Un espectacle bonic, delicat, amb molt d'humor, poesia i emoció és el que va gaudir el públic que va assistir a la representació de l'obra Com nos tornem, el passat divendres, a la biblioteca La Grua. Aquest acte s'emmarcava dintre de la cinquena edició de la Revetlla de Sant Jordi i va representar un divertit i emotiu preludi d'aquesta diada.

 

Com nos tornem, del dramaturg Jordi Lara, és un homenatge a les velles declamadores i a la poesia popular de principis del segle XX, versos xarons i monòlegs humorístics rimats que es recitaven als aplecs, envelats, tavernes i llars d'abans de la ràdio i de la tele.

 

En aquesta ocasió, la polifacètica actriu Gisela Figueras, interpretava Isabel Castro, una perruquera d'origen murcià, jubilada i reciclada a rapsode, que comença a recorre els casals d'avis recitant poemes, totalment convençuda de la seva teoria que assegura que la poesia frena la caiguda dels cabells. Entre anècdota i anècdota, Castro va recitar textos tan bells com El plat de fusta, Cal estimar, Romance la luna, luna, o el divertidíssim En un castel·lo perduto.

 

Amb un espectacle al més pur estil del cabaret, Gisela Figueras recorre cada poema amb una tendresa i una honestedat commovedores, i a través de la gràcia i la innocència del personatge de la Isabel,  fa que els poemes es comprenguin millor, amb un ritme que no decau mai,que fa que els textos arribin a l'espectador amb una facilitat sorprenent.Data de modificació: 27/04/2017 17:36:05