Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

04:18  |  24/01/2019

Data i hora oficial

El temps

FEMINITZANT EL MÓN LOCAL

 • Feminitzant el món local

  Feminitzant el món local

 • La Caputxeta Katana

  La Caputxeta Katana

 • Dones Sonores

  Dones Sonores

 • Pago Justo

  Pago Justo

 • Claudia, de la companyia La Conquesta del Pol Sud

  Claudia, de la companyia La Conquesta del Pol Sud

1/3/2017

Sota aquest lema, els ajuntaments celebren aquest any 2017 el Dia Internacional de les Dones, A Montmeló s'organitzen un total de quatre activitats.

 

El mateix dia 8 de març, a la Biblioteca Municipal La Grua, es realitzaran dues activitats: la primera per a públic infantil i la segona per al públic adult. A les 18 hores, sota el títol Des-Contant Princeses, es durà a terme una hora del conte molt particular: Princeses de contes i contes de princeses. Contes que es conten i es des-conten. Princeses que marxen, que lluiten, que guanyen, que salten, que corren, que llegeixen, que ploren i que riuen, que decideixen què volen ser. A partir de 3 anys, Aquesta activitat està organitzada per les persones participants en els Espais de Debat Educatius (EDE).

 

A les 20 hores tindrà lloc la lectura del Manifest oficial del Dia Internacional de les Dones i l'espectacle Dones Sonores, a càrrec de de Gemma Reguant, veu i Anna Alemany, teclats. Amb poemes d'autores tan diverses com Clementina Arderiu o Maria Àngels Anglada i música de Clara Schumann, ens endinsarem en una vetllada de dones sonant dins la música i la poesia. Aquest recull de poesia i música ofereix paraules de timbres diversos, ritmes fecunds i harmonies amb colors variats. Dones que acaronen el nostre espai interior amb ressonàncies intenses, tendres i sàvies.

 

Per la seva banda, l'Associació de Dones de Montmeló per a la Igualtat (ADMI), projectaran la pel·lícula Pago justo i tot seguit s'obrirà una xerrada col·loqui sobre l'actual bretxa salarial entre homes i dones: Perquè cobrem menys les dones?. Aquesta activitat es durà a terme a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament, a partir de les 18,30 hores.

 

Per tancar el cicle d'activitats sobre el Dia Internacional de les Dones, a la Sala Polivalent, la companyia La Conquesta del Pol Sud, posarà sobre l'escenari l'obra teatral Claudia: un muntatge basat en la història real de Claudia Victoria Poblete Hlaczik, una enginyera de sistemes, aficionada a la ciència ficció, que viu a Buenos Aires i que, amb 22 anys, va descobrir que era filla de desapareguts i que havia viscut una vida inventada amb uns pares que no eren els seus.. En acabar l'obra, el públic assistent i la companyia teatral parlaran sobre el tema de les persones desaparegudes a l'Argentina.

 • Preus: Entrada General 12€, Carnet Jove 9€, jubilats i menors d'edat 7€


Data de modificació: 09/03/2017 16:53:33