Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:10  |  17/08/2018

Data i hora oficial

El temps

FEBRER, EL MES DEL CARNAVAL

  • Carnaval 2017

    Carnaval 2017

5/2/2017

Amb l'arribada del febrer arriba la festa més divertida i esbojarrada: el Carnaval. Enguany, el Ball de Carnaval serà a la Sala Polivalent i la ballada de colles i el ball infantil de diumenge, a la plaça de la Vila.

A Montmeló, la Comissió per a la Recuperació del Carnaval està treballant un any més per crear un ambient de disbauxa al voltant dels personatges típics d'aquesta festa tradicional. Des del 23 de febrer, fins a l'enterrament de la sardina l'1 de març, Montmeló estarà governada per Sa Majestat el Rei Carnestoltes i tot el seu seguici de ministres; això si la Vella Quaresma ho permet.

El dia 23, dijous gras, farà la seva aparició el Rei Carnestoltes. Les persones que desitgin veure que sorpreses ens deparen aquest any, estan citats a la Sala Polivalent, on tot el seguici i el rei de la Disbauxa donaran el seu pregó d'inici del Carnaval.

El dissabte 25 de febrer serà el moment perquè els habitants de Montmeló llueixin les seves millors disfresses formant part de la Rua de Carnaval. Tots els grups i comparses que vulguin participar a la Rua, poden inscriure's al Centre Cultural La Torreta, abans del dia 17.

Les novetats d'aquest any se centren en les noves ubicacions de les activitats de dissabte nit i diumenge de Carnestoltes. El Ball de Carnestoltes es trasllada a la Polivalent i constarà de tres parts ben diferenciades. A partir de les 22,30 hores s'obriran portes i es punxarà música de ball. A les 24 hores, actuació del grup de versions Tarraco Surfers. Una formació amb una indiscutible categoria musical i amb moltes ganes de festa i de fer divertir a públic assistent. El bateria del grup Els Pets és un dels components d'aquesta formació tarraconina. I a partir de les 2,30 de la matinada començarà la Festa Jove que amenitzarà un Dj.

Per la seva banda, la popular Trobada de Ball de Gitanes del diumenge de Carrnaval, es realitzarà enguany a la plaça de la Vila. Els convidats seran les colles de Martorelles i el Grup La Catxuxa amenitzarà la ballada amb música en directe.

La festa infantil de disfresses s'avança a les 17 hores ja que també es durà a terme a la plaça de la Vila. Dimarts 28 tindrà lloc el judici al Rei Carnestoltes a la Polivalent.  I al següent dia es donarà per finalitzat el període de Carnaval amb l'enterrament de la sardina que sortirà de la Quintana i acabarà un cop més a la plaça de la Vila.


Data de modificació: 09/02/2017 10:11:52