Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:34  |  21/05/2019

Data i hora oficial

El temps

ÈXIT DE LA FESTA DE CAP D'ANY A LA POLIVALENT

  • Festa a La Polivalent!

    Festa a La Polivalent!

1/1/2017

Com ja ve sent habitual durant els últims anys, la Sala Polivalent de Montmeló es converteix en el punt de trobada de molts joves de Montmeló durant la festa de cap d'any.

Després de les campanades a la plaça de la Vila i de la traca de salutació al nou any que va recórrer tot el carrer Major del poble, la Sala Polivalent obria les portes per començar la festa d'inici del nou any 2017.

Amb totes les entrades venudes des de feia ja dies, l'èxit d'assistència estava garantit. El públic, jove en la seva immensa majoria, va anar desfilant per la sala durant diverses franges de la nit. Fins a les quatre de la matinada l'assistència va estar moderada i a partir d'aquesta hora, el públic va anar arribant fins a omplir la sala a partir de les cinc, fins al tancament.

La festa va transcórrer en un excel·lent ambient de música i diversió i no es va produir cap incident. Un any més, la revetlla de cap d'any de la Sala Polivalent, acull els diferents sectors d'edat i públic de la joventut montmelonina.Data de modificació: 05/01/2017 10:38:32