Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:46  |  22/03/2019

Data i hora oficial

El temps

PROVA DE SO DE LES SIRENES DEL PLA D'EMERGÈNCIA QUÍMICA DE CATALUNYA (PLASEQCAT)

  • Prova de sirenes

    Prova de sirenes

3/4/2018

Dimarts vinent 10 d'abril, a les 10.20 h (so d’activació d’alerta) fins les 10.30 h (so de fi d’alerta), es realitzarà una prova de so de les sirenes d’emergència per accidents químics situades, una a REPSOL (Montornès del Vallès) i una altra al Turó de les Tres Creus, per part del CECAT i la Dir. Gral. de Protecció Civil.
 
En la pràctica l’abast del so d'ambdues sirenes pot ser de més extensió o de menys en funció de les variables meteorològiques del dia. Hi ha la possibilitat que el so de les sirenes a la prova d'emergència que es realitzarà aquest dilluns 13 d'abril, se senti en diferents parts de Montmeló: polígons industrials adjacents, zones urbanitzades i fins i tot dins el casc urbà. Per això recordem a la ciutadania que es tracta d'una prova general.

 

Durant la prova sonaran les sirenes instal·lades a 36 municipis de Catalunya. La prova es realitza per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència.

 Data de modificació: 08/04/2018 17:08:25