Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:10  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

L'ESCOLA BRESSOL LA FIRETA COMENÇA EL NOU CURS

  • Escola Bressol La Fireta de Montmeló

    Escola Bressol La Fireta de Montmeló

  • Escola Bressol la Fireta

    Escola Bressol la Fireta

5/9/2016

Avui 5 de setembre, ha començat a nou curs escolar per als infants més petits de Montmeló. L'escola bressol La Fireta ha obert les seves portes per acollir el nou grup de petits alumnes que formaran el curs 2016-2017. A més de tenir les atencions que necessiten a aquesta edats, els nens i nenes comença avui un nou procés d'aprenentatge i de convivència que s'allargarà fins als 3 anys d'edat.

 

Les escoles bressol imparteixen el primer cicle de l’etapa d’educació infantil. Aquesta etapa té com a finalitat proporcionar als més petits aquelles situacions educatives que permeten un descobriment progressiu i un desenvolupament personal. Tenen la possibilitat de relacionar-se amb altres persones, tant infants com adults, per mitjà dels diferents llenguatges d’expressió i comunicació, d’observació i descobriment de l’entorn més proper. Adquiriran valors, hàbits i pautes de conducta que n’afavoreixin l’autonomia personal i la integració dins la societat.

En els centres d’educació infantil organitzen totes les activitats tenint en compte que, en aquesta etapa, tant les àrees com els continguts han de tenir un tractament global. S’atenen especialment les necessitats bàsiques d’ordre biològic, psicològic, afectiu, intel·lectual, lúdic i social. S’afavoreix el desenvolupament dels diferents aspectes que formen la seva personalitat: l’afectiu, el motriu, el comunicatiu (llenguatge i relació) i l'adaptació social (hàbits i costums...).

L’escola bressol intenta posar les bases que afavoreixin la progressiva adquisició de l’autonomia, la formació del pensament, l’estabilitat emocional i la sociabilitat.

 


Data de modificació: 06/09/2016 08:08:48