Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:05  |  14/12/2018

Data i hora oficial

El temps

EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR A LA BUTXACA AMB L'APP MONTMELÓ

 • Programa Festa Major 2017

  Programa Festa Major 2017

 • Descarrega't l'APP de Montmeló

  Descarrega't l'APP de Montmeló

 • QR Android

  QR Android

 • QR iOS

  QR iOS

28/6/2017

Si voleu saber l’horari de tots els actes de la Festa Major i  el lloc on es celebren la manera més senzilla i pràctica és que us descarregueu l’App “Montmeló” ( disponible en Android i iOs)

 

disposeu d’un lector de codi QR podeu baixar l’App escanejant els codis que apareixen aquí. Una vegada us hagueu descarregat l'aplicació, consulteu l'index de la pàgina i cliqueu l'apartat FM 2017.

 

 

Sobre l'app de Montmeló

La versió està disponible per a sistemes IOS i Android. Aquesta aplicació conté sis apartats. En l'APP municipal, el consumidor ja pot accedir a les ofertes del moment dels comerços de Montmeló i a un planol d'aparcament.


L'aplicació es pot descarregar des de les botigues online del mòbil, Android i iOs, posant "Montmeló". Un cop instal·lada apareixerà el menú de tots els serveis i continguts als quals es pot accedir. Un d'ells "Comerç Montmeló" compta amb un llistat de comerços i ofertes, amb la seva geo-localització. Altre dels nous apartats és un complet pla amb les diferents zones d'aparcament del centre urbà de Montmeló i els punts d'ubicació dels diferents transports públics (tren, bus i taxi).


Data de modificació: 29/06/2017 18:16:47