Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:42  |  17/10/2018

Data i hora oficial

El temps

CANVI DE RECORREGUT DEL CORREFOC I TROBADA DE BESTIARI DE FOC

  • El Vibrot. Fotografia de Glòria Pérez

    El Vibrot. Fotografia de Glòria Pérez

30/6/2016

Avui dijous, a les 22:00 h, la Colla de Diables farà el seu 20è correfoc de Festa Major, amb inici a la plaça de la Vila i traca i tabalada al seu final a la plaça de la Quintana  on tots els balladors que acompanyen la Colla en el seu recorregut pels carrers del poble tornaran a gaudir del seu espectacle d'espurnes i foc.

 

Divendres, 1 de juliol, a les 21:45, s'iniciarà el correfoc infantil que seguirà la dinàmica de cada any, des de la plaça de la Quintana i recorregut pel carrer Diputació fins arribar a la plaça de la Vila, on tindrà lloc un moment molt especial: quan la colla jove prengui el relleu a la infantil amb l'inici del seu correfoc que, aquest any ,canvia el seu recorregut amb començament a la plaça de la Vila i final a la Quintana.

 

Per aquesta Festa Major i amb motiu dels 10 anys del Vibrot, la bèstia de foc de la Colla, la Colla de Diables de Montmeló incorpora una altra novetat: l'organització d'una trobada de bestiari de foc amb 8 bèsties convidades que tindrà lloc dissabte, 2 de juliol a les 22:00 h a la plaça de la Constitució.

 

Prèviament, a les 21:00 h, a la plaça de la Vila i durant la plantada de la Torbada de Bèsties, es proclamaran els guanyadors del concurs de dibuix 10 anys de Vibrot. Com t'imagines un petit Vibrot?. Els dibuixos, que els infants de P5 a 2n de primària de les  dues escoles de Montmeló han fet per aquest concurs, es podran veure durant els dies de Festa Major a la sala d'exposicions permanent del Museu Municipal.



Data de modificació: 04/07/2016 11:47:32