Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:38  |  20/03/2019

Data i hora oficial

El temps

ESTEM DE FESTA!

  • Estem de Festa!

    Estem de Festa!

21/6/2016

D'aquí a 10 dies comença la Festa Major de Montmeló 2016. Del 30 de juny, fins al 3 de juliol, Montmeló s'omplirà d'activitats durant tot el dia i especialment de nit i de matinada.

 

Avui els carrers ja han començat a engalanar-se amb les noves banderoles de Festa Major. En uns dies arribarà a casa el programa d'activitats. Però per als més inquiets, us deixem la salutació de Festa Major de l'alcalde i el programa "online". Podreu descarregar-ho o visualitzar-ho des de la plataforma Issuu.

 

Descarrega aquí el PROGRAMA EN PDF
Visualitza el PROGRAMA EN ISSUU

 

 

SALUTACIÓ

La Festa Major és l'expressió del que som com a comunitat, és la festa per excel·lència. A tocar de Sant Joan, encara enlluernats per les fogueres que obren el solstici d'estiu i amb la memòria fresca del ressò de petards i traques,..., arriba la Festa Major del nostre poble.

 

La nostra Festa Major ha seguit l'evolució de la població, adaptant-se en cada moment a la seva realitat. És per això que hem proposat obrir una reflexió col·lectiva, un procés de debat col·lectiu que sota el títol de reinventem-nos, pretén construir un model de festa que ens dugui a l'apoderament de la festa per part de la ciutadania. Els components festius de la Festa Major han d'evolucionar amb la societat que els empara. L'estímul que ens ha de moure és el de la pròpia identitat col·lectiva, aquella que ens diferencia i ens ajuda a créixer com a comunitat.

 

Estem de festa, per viure-la, des de la solidaritat, perquè forma part del nostre ésser col·lectiu; per gaudir-la, perquè és una oportunitat única al llarg de l'any, per a sortir, per compatir estones i activitats amb els nostres veïns; per sentir-la, perquè només així la farem nostra, participant activament del programa, divers i plural, que teniu a les mans, des del respecte a la convivència en l'espai públic.

 

No vull acabar aquest escrit sense agrair a tothom que s'ha implicat en el procés de reinvenció de la nostra festa. Una bona forma d'agrair-ho col·lectivament és participant activament de la festa, de groc, verd, vermell, blau, morat o taronja, sigui quin sigui el vostre color, gaudint amb els diables, els gegants, els aperitius, les sardanes i les sardines, gaudint del circ, dels concerts, del ball, de la tómbola, de la paella, dels sopars en comunitat i de tot allò que ha donat sentit i de tot allò de bell nou que en el temps donarà sentit a la nostra festa.

 

Molt bona Festa Major per a tothom.

Antoni Guil, alcaldeData de modificació: 04/07/2016 11:48:03