Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:56  |  16/01/2019

Data i hora oficial

El temps

L'AJUNTAMENT APROVA UN PLA D'ACTUACIÓ PER DONAR SORTIDA A LA LLISTA D'ESPERA D'HORTS URBANS

  • Nous horts

    Nous horts

  • Espai comunitari dels nous horts

    Espai comunitari dels nous horts

27/4/2016

Des de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament s'han plantejat un seguit de mesures per tal de donar sortida a la llista d'espera existent de petició d'horts urbans i reduir el temps d'espera des de la inscripció a l'adjudicació d'un hort al municipi.

 

Actualment, la zona municipal dels horts urbans del Raiguer disposa d'un total de 89 parcel·les d'horts, distribuïdes en dues modalitats: 52 horts amb caseta individual i 37 horts que utilitzen la caseta comuna.

Malgrat l'ampliació a partir del 2014 del nombre d'horts disponibles al Raiguer, amb la recuperació de l'espai ocupat per les obres del AVE, actualment, consten a la llista d'espera 39 persones per poder ocupar les parcel·les que puguin quedar buides.

 

El Pla aprovat consta de tres etapes. La primera suposa l'aprovació i tancament de la llista d'espera actual, així com la creació de 43 nous horts a la zona de Can Quico de 100m2 que es destinaran preferentment als integrants de la llista d'espera. La segona etapa és la revisió i aprovació del reglament d'usos i dels criteris d'adjudicació dels horts urbans. La tercera etapa del Pla conclou amb la convocatòria oberta d'accés als horts urbans d'acord amb els criteris d'adjudicació i reglament aprovats.Data de modificació: 28/04/2016 13:22:15