Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:11  |  14/12/2018

Data i hora oficial

El temps

LES OBRES DE LA PLAÇA JOAN MIRÓ ACABARAN A FINALS DE JUNY

  • Obres de la plaça Joan Miró

    Obres de la plaça Joan Miró

  • Obres de la plaça Joan Miró

    Obres de la plaça Joan Miró

17/4/2016

A finals del mes de juny està previst que finalitzin les obres de remodelació de la plaça de Joan Miró. La primera fase ha consistit en els treballs d'enderroc de la pavimentació anterior, la impermeabilització i l' habilitació de les instal·lacions soterrades.

 

En aquesta fase de l'obra es treballa en la nova pavimentació, instal·lacions i la col·locació del mobiliari urbà. La nova plaça comptarà amb dues zones de jocs infantils: una per a nens de 2 a 6 anys i l'altra de 6 a 12. En aquesta darrera, es construirà un petit rocòdrom. Així mateix, es plantaran arbres amb jardineres grans, un parterre de gespa i arbrat a la zona que dóna accés al Museu Municipal i dos arbres grans a la part de dalt, on hi ha el magatzem del museu.

 

Al temps que s'està fent la nova urbanització de la plaça, s'està reparant la teulada del Museu que presentava deficiències a causa de moviments estructurals de la instal·lació. També, es procedirà a la reparació de l'esquerda existent en la junta de dilatació vertical de la façana d'un dels edificis.

 

La necessitat d'execució d'aquesta obra es justifica per les contínues reclamacions dels veïns i les reunions mantingudes amb l'INCASOL per trobar una solució als problemes de filtracions i humitat que afectaven el pàrquing soterrani, des que l'INCASOL va finalitzar la urbanització d'aquesta plaça pública, l'any 1997.

 

El projecte de remodelació va ser consensuat amb els veïns de la plaça que van escollir entre tres opcions d'urbanització. L'obra que l'executa personal de l'Ajuntament, té un pressupost de 296.000 euros, dels quals l'INCASOL assumeix 110.000 €, gràcies al conveni signat entre ambdues administracions.

 

La finalització de la plaça com-portarà un nou espai més acollidor. Amb la retirada de la marquesina i la nova urbanització, l'edifici que acull el Museu Municipal, una antiga casa senyorial, guanya en visibilitat des de l'espai públic i la plaça s'obre al carrer.Data de modificació: 20/04/2016 08:24:32