Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:27  |  15/11/2018

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT CELEBRARÀ EL DIA MUNDIAL DE LA BICICLETA AMB TANDES BICIRCUIT GRATUÏTES I AMB PEDRO DE LA ROSA

  • Bicircuit

    Bicircuit

16/4/2016

 

Tots els ciclistes que vinguin a entrenar el proper dimarts 19 d’abril estaran acompanyats pel pilot Pedro de la Rosa i tindran accés lliure a les tandes BiCircuit.


El proper dimarts 19 d’abril és el Dia Mundial de la Bicicleta i el Circuit de Barcelona-Catalunya ha preparat una acció molt especial per a celebrar aquesta efemèride, dies abans del BiCircuit Festival (30 d’abril-1 de maig).

 

Tots aquells esportistes que vulguin entrenar amb bicicleta podran gaudir de les tandes BiCircuit al Circuit de Barcelona-Catalunya de forma totalment gratuïta. A més, el pilot Pedro de la Rosa, gran aficionat al ciclisme, vindrà al Circuit per entrenar-se a les tandes BiCircuit i unir-se a la celebració del Dia Mundial de la Bicicleta.

 

Les condicions d’accés del dia 19 d’abril seran les habituals: es podrà entrar al Circuit a partir de les 18:30h per l’Accés Principal (Àrea Oest) i es podran estacionar els vehicles a l’aparcament del pàdoc. Recordem que és obligatori l’ús de casc i portar llum a la bicicleta.

 

Tandes de Bicircuit


Entitat


Data de modificació: 18/04/2016 17:12:00