Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:55  |  17/02/2019

Data i hora oficial

El temps

FAMILY TICKET, LES ENTRADES MÉS ECONÒMIQUES DEL CIRCUIT

  • Circuit de Barcelona-Catalunya

    Circuit de Barcelona-Catalunya

  • Circuit de Barcelona-Catalunya

    Circuit de Barcelona-Catalunya

8/4/2016

Amb el Family Ticket es pot gaudir dels Grans Premis al Circuit amb una fórmula més econòmica. Family Ticket= 2 entrades adult + 2 entrades júnior gratis.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix una fórmula econòmica per viure en família els caps de setmana de Grans Premis de les categories de referència al món del motor: la FORMULA 1 i MotoGP™. Amb el nou Family Ticket, per la compra de dues entrades d’adult s’obtenen dues entrades júnior de forma totalment gratuïta.

 

El FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2016 se celebrarà durant els dies 13, 14 i 15 de maig. Per aquests dies, el Family Ticket inclou quatre entrades de Tribuna B: dues entrades d’adult i dues entrades de modalitat júnior gratis (per a nens de 6 a 18 anys) per 490€. A més de la FORMULA 1, hi haurà molts altres atractius a la pista, com l’estrena dels campionats GP2 Series, GP3 Series i Porsche Mobil 1 Supercup.

 

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ aterrarà al Circuit unes setmanes més tard, del 3 al 5 de juny. Amb el Family Ticket s’obtindran quatre entrades de Tribuna Principal per 130€, dues de modalitat adult i dues de modalitat júnior gratis (per a nens de 6 a 18 anys). La diversió està assegurada amb les curses de MotoGP™, Moto2™ i Moto3™.

 

En els dos Grans Premis, els nens menors de 6 anys tenen entrada gratuïta.

 

Sense cap dubte, el Family Ticket és tota una oportunitat per a poder gaudir en família dels monoplaces i de les motos en un ambient espectacular i en un escenari únic com és el Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Més informació: www.circuit.catData de modificació: 14/04/2016 23:55:24