Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:25  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Tercera edició del Taller de Millora de l'Ocupabilitat

  • Taller de millora de l'Ocupabilitat

    Taller de millora de l'Ocupabilitat

  • Tercera edició del Taller de Millora de l'Ocupabilitat

    Tercera edició del Taller de Millora de l'Ocupabilitat

4/2/2016

La Regidoria d'Acció social ha finalitzat aquest passat mes de gener,  la III edició del Taller de Millora de l'Ocupabilitat adreçat a persones en situació d'atur de llarga durada i en situació social desfavorida.

 

Els Tallers de Millora de l'Ocupabilitat s'han portat a terme al Centre de Formació d'Adults G2M i han estat adreçats a persones inscrites a la borsa de treball municipal i en seguiment per part del Departament de Serveis Socials. La psicòloga del PUNT DONA ha estat l'encarregada d'impartir les sessions amb periodicitat setmanal.

 

Un nombre important d'usuaris i usuàries que s'han pogut beneficiar d'aquest projecte són persones en edat laboral, aturats de llarga durada en un alt percentatge, provinents de l'àmbit de la construcció, amb dificultats idiomàtiques i amb poca o nul·la formació i/o capacitació laboral.

 

En aquesta edició s'ha fomentat el treball de l'autoestima, la confiança i altres aspectes personals com les habilitats comunicatives i socials per treballar el projecte professional de cadascú, així com l'itinerari laboral individual.

 

Durant aquest any 2016 es preveuen dur a terme 3 edicions més dels Tallers de Millora de l'Ocupabilitat amb altres persones o col·lectius vulnerables i  en situació d'atur.

 

Taller de millora de l´Ocupabilitat


Entitat


Data de modificació: 09/02/2016 10:43:28