Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:52  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit de Barcelona-Catalunya, present un any més a Fitur

  • ECircuit de Barcelona-Catalunya, present a Fitur

    ECircuit de Barcelona-Catalunya, present a Fitur

20/1/2016

En la jornada inaugural, l’Hble. Sr. Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, ha visitat l’espai del Circuit a l’estand de Catalunya. 

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya estarà present un any més a Fitur, punt de trobada global per als professionals del turisme que ha obert les seves portes avui a Madrid.
 
En aquesta primera jornada inaugural, el conseller d’Empresa i Coneixement, Hble. Sr. Jordi Baiget, ha visitat l’estand de Catalunya, que reuneix l’oferta d’entitats, institucions i empreses del sector turístic català i presenta la diversitat de productes i de marques turístiques del territori, on es troba situat l’espai del Circuit de Barcelona-Catalunya a Fitur.
 
La participació del Circuit de Barcelona-Catalunya a la Fira Internacional de Turisme impulsarà la promoció del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016 i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ entre els principals touroperadors i agències. El Circuit  també prendrà part en un workshop internacional que organitza Fitur amb agències europees i sud americanes.

 

ECircuit de Barcelona-Catalunya, present a Fitur


Tots aquells que visitin l’espai del Circuit a Fitur, al Pavelló 7 –Estand 7B02 i 7B04–, també tindran l’oportunitat de provar un simulador de Fórmula 1 per pilotar sobre el traçat virtual del Circuit.
 
Els dies 20, 21 i 22 de gener, l’accés estarà restringit als professionals del sector, mentre que dissabte i diumenge, 23 i 24 de gener, el públic general podrà visitar el Circuit de Barcelona-Catalunya a Fitur.
 
Més informació sobre la fira i accessos a: www.ifema.es/fiturData de modificació: 21/01/2016 19:44:20