Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:30  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Entorn sense fum a Montmeló

  • Entorn sense fum

    Entorn sense fum

13/1/2016

Des de la regidoria de Salut Pública i Comunitària s'ha engegat el projecte "Entorns sense Fum", amb el suport de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i l'Institut Català de la Salut.

Aquest projecte té per objectiu reduir l’exposició al fum ambiental de tabac dels infants i joves de Montmeló, i alhora, fomentar l’acció educativa per part dels seus familiars i persones vinculades al món de l’esport.

L'acció principal del projecte  "Entorn sense fum" és la de facilitar que les zones exteriors d’accés immediat als espais educatius, esportius i culturals compartit amb pares, mares i infants, sigui un entorn sense fum. Per això es col·locarà un cartell indicatiu d'“Entorn sense fum” en aquestes instal·lacions, prop de la porta d’entrada, ben visible i es traçarà una línia al perímetre de l'equipament.

El projecte també s'acompanya de tractaments gratuïts de deshabituació a aquells professionals que ho sol·licitin que treballin als diferents equipaments i centres educatius, tot i que no resideixin a Montmeló, així com el seguiment que correspongui des del propi CAP del municipi.

També està prevista la realització d'un acte de signatura de compromís amb el projecte amb els centres educatius, les entitats esportives i culturals, l'Agència de Salut Pública de Catalunya, l'Institut Català de la Salut i el Centre d'Atenció Primària de Montmeló, que tindrà lloc el proper dimecres 20 de gener de 2016, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament.

El projecte "Entorn sense fum" va ser aprovat per la Junta de Govern Local del dia 15 de desembre de 2015.

 

Deixar de fumar és possible

 

MEDIA I WEBSData de modificació: 21/01/2016 17:34:22