Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:10  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Desplegament 4G en la Banda de 800MHz

  • Desplegament 4G en la Banda de 800MHz

    Desplegament 4G en la Banda de 800MHz

10/1/2016

El Ministerio de Industria, Tecnología y Turismo, informa que els serveis mòbils de nova generació LTE sobre la banda de freqüències de 800 MHz dels principals operadors mòbils que presten serveis al territori nacional, comercialment denominats com 4G, es trobaran disponibles en la seva localitat en dates pròximes.

La tecnologia 4G, prestada sobre la banda de freqüències de 800 MHz, anteriorment utilitzat per la Televisió Digital Terrestre (TDT), permet oferir les millors prestacions sobre aquesta tecnologia, oferint la millor cobertura en interiors i la major extensió de cobertura possible.

Aquestes xarxes 4G, sobre aquesta nova banda de freqüències, arriben per millorar la velocitat de connexió a Internet, serveis de televisió sota demanda, descàrregues de música, així com desenes de nous serveis que veuran la llum en els pròxims anys per aprofitar el gran ample de banda de la tecnologia 4G, permetent aconseguir velocitats de fins a 150Mbps, velocitats que en molts casos superen les que gaudim actualment a les nostres llars amb les línies fixes d'ADSL.

La prestació d'aquests serveis ja ha tingut lloc en altres països europeus com el Regne Unit, Itàlia i França, suposant un gran avanç pel que fa a serveis i prestacions per als usuaris i ciutadans.

La prestació dels serveis mòbils en aquesta banda pot comportar l'aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT) dels usuaris de la seva localitat, a causa que s'utilitzava anteriorment per al servei de TDT.

El Ministerio de Industria, Tecnología y Turismo, ha establert el procediment d'actuació per solucionar aquest tipus de problemes, garantint que les molèsties als ciutadans siguin mínimes i la seva solució gratuïta.

Per solucionar aquestes afectacions, en cas d'arribar a produir-se, els operadors mòbils han confiat en la nostra empresa, llega800, per a solucionar qualsevol tipus d'afectació que pugui produir-se a qualsevol usuari de TDT i en qualsevol
punt del territori nacional que es vegi afectat per aquest motiu.

Aquest procediment d'actuació habilita un telèfon d'atenció gratuït i una pàgina web a la qual poden recórrer tots els usuaris per sol·licitar l'actuació a les seves instal·lacions per a la solució de les afectacions de manera que pugui restablir el servei TDT amb total normalitat. El nombre d'atenció gratuït per als ciutadans és el següent: 900.833 999. I la pàgina web posada a disposició per als ciutadans és: www.llega800.es

A més del telèfon i la web indicades, s'atendrà qualsevol sol·licitud de solució d'afectació que presentin la ciutadania, de manera immediata i amb la màxima celeritat. Un cop rebuda la notificació de l'afectació per part dels usuaris de TDT, un tècnic qualificat es desplaçarà allà on s'hagi detectat l'afectació i procedirà a realitzar les tasques de condicionament necessàries per solucionar les esmentades afectacions. Tot això sense cap cost per a l'usuari.Data de modificació: 14/01/2016 16:26:10